Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: rattad lääpas...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis selline, et kui valud alla panin siis avastasin, et mu *89 aasta 124-l on tagumised rattad natuke lääpas, kumme ei kuluta ega midagi, aga ikkagi tahaks asja korda saada. Milles probleem võiks olla. Plekkvelgedega niimodi silma ei riivanud ja ei pannudki enne tähele kui alles nüüd. Vedrud-amordid tunduvad korras ja üldine pilt auto all on ka täista OK, rehvid R16/215/55. Mingi puksi jama äkki??? :help:
Kas puksid on tihedad? Pukse on üksjagu ja isegi ülevaataja arvates tihedate puksid annavad kokku korraliku lõtku... Meie säästukas lokutati ülevaatusel läbi ja leiti igati kõbus olevat. Samas on rattad lääpas&sillaregull (tundsid MB-d küllSmile ) soovitas puksiringi vahetuse teha. Mida mina koonrina muidugi seni edasi lükkan, kuni rehvi kulutama hakkab.Confusedilly:

Jääb veel võimalus, et silla reguleering on paigast, kuid siis peaks ka kummi sööma.
Njah, aga siis mu kahtlused osutusid tõeks. On äkki kellegil mingit ettekujutust, millise summaga peaks arvestama kui puksiringi vahetus ette võtta, vahetamine ise on vist jube töö ja selle tegemise peaks jätma osavamate näppudega meeste teha???
Traksidega pükse kandvad vanemad poisid räägivad siin ~8 kEEk...[/align]
8tonni?????? tagasilla puksid 124-le? see on mingi silberi hind vä?
8 tonni palju võitu. jätame tööraha välja...
Niipalju läks ühel konkreetsel masinal kõikide kummist vidinate vahetamine töökojas...Heas töökojas. Mitte Silberis.

Kes ise teeb, võib netivaruosakataloogi hindade alusel ise kalkuleerida+sillaregull. Töö on üksjagu sitt ja mõningad erivahendid kuluvad ära...

v6sa@paar.hooba.vahetanud.juba.ee