Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Suur küsitlus, millele palume kindlasti vastata
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tere

Mercedes-Benz Classic, kes toetab oma tegevustega tugevasti Mercedes-Benz Klubisid tellis ühe küsitluse, mille tulemuste najal nad saavad paremini klubidele sihtpärasemat tuge pakkuda.

Palun kõikidel sellele küsitlusele vastata ning kes on lõpuni jõudnud võib siia ka teada anda. Kõigi vastajate vahel loosime välja ühe meenekoti, mille jõulingina Teile koju saadame.

Loosida saame vaid nende vahel, kes on siia ka teada andnud. Küsitlus on mitmes keeles ja algabki see keele valikuga. kahjus Eesti keelt küll pole, kuid Inglise, Saksa ja vene keel on siiski olemas.

Küsitlus ise:

https://hagstotz-research.de/uc/mbclubsurvey

Veelkord palun kõikidel vastata ja kui saame Eesti klubi poole pealt vähemalt 50 vastajat kokku, siis tehake meile ka personaalne kokkuvõte.
Vastatud
Vastatud
vastatud
Tehtud.
Tehtud !
Tehtud!
Vastatud.
Tehtud.
Tehtud!
Vastatud.
Tehtud
TehtudUnibrow
Thumbsup
Vastatud Thumbsup
Vastatud!
Vastatud!
Linnukesed paigutatud!
Huvilised kes küsimustele vastanud, te sunnikud ju pidite valetama et kuulute klubisse Eusa_angel Unibrow
(18-11-2016, 07:41 PM)V@hh Kirjutas: [ -> ]Huvilised kes küsimustele vastanud, te sunnikud ju pidite valetama et kuulute klubisse Eusa_angel Unibrow

Kahjuks jah oli see loodud pigem klubi liikmetele, aga kuna meie klubis ametlikke liikmeid võrreldes enamuste klubidega niivõrd vähe, siis peame huvilisi ka laenama Big Grin
Lehti: 1 2