Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mure mb w221 2008 a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere küsimus selline ,et vahepeal hakkab raadiokanalid ragisema nagu levi poleks ja kui raadio töötab ilusti siis on kuulda eest kõlarid prõksuvad (harmon kardon ) on kellegil koegmust olnud või on remontinud (võimendi ?)
(02-11-2016, 10:39 PM)-kristjaan- Kirjutas: [ -> ]Tere küsimus selline ,et vahepeal hakkab raadiokanalid ragisema nagu levi poleks ja kui raadio töötab ilusti siis on kuulda eest kõlarid prõksuvad (harmon kardon ) on kellegil koegmust olnud või on remontinud (võimendi ?)
Peaaegu samad sümptomid minu autol,kanalid sahisevad, mingi hetk nagu levi kaoks ja siis jälle töötab normaalselt.Olen täheldanud seda siis kui näiteks Iphone waze äppi kasutan.Arvuti otsas olen ka rippunud aga see ei kurda midagi,naljakas anomaalia jah.Ootaks ka lahendust asjale !

Võimendi/Tuner hakkab üles ütlema Teil mõlemal.
See on omaette teema, millele teatud juhtudel lahendust ei olegi ja ootab ees uue võimendi hankimine.
Võimendi asub pagassis, sõitja pool, rattakoopa ja tagatule vahel (Olenevalt lisadest on seal ka tagurduskaamera/hääljuhtimise/TV tuuneri "ajud".
Võimendil (jutt siis H/K Logic 7 ehk lisakoodiga autod, mitte tehase standardheliga) on jahutusventilaator täpselt seal, kus on pagassi tuulutus/ülerõhu ava.
Kuumenedes imetakse tolmu täis ja hakkavad probleemid pihta.
Kellel on veel töötav isend, siis SOOVITAN SOOJALT võimendi maha võtta, lahti võtta, ära puhastada kõik trükiplaadid ja üle lakkida.
W221/216 puhul on Logic 7'l kasutatud Oasis'e DSP kiipi ja seda ei suuda täna maailmas veel teadaolevalt mitte keegi parandada/varundada. Mitte kusagil.
Kui Oasis 'e kiip maha sureb, siis ei ole võimendiga enam mitte kui midagi teha.
Kasutatud järelturul on nõutud kaup seetõttu.
Remondi hind Eestis/Euroopas (saatmistega) on 300 EUR juures, kui ei ole Oasis surnud.
Tehas müüb ka omapoolseid taastatud võimendeid, hind oli natuke üle 2000 EUR.
Kel huvi, võin kontakte jagada.