Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: kriuks taga sillas 124
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tagasillas vastik krigin(aukude peal) Olen kuulnud et kui ees teeb siis hakkab sarniir läbi minema, aga taga?
Taga teeb silikoonpuks kiginat. Kui loksu sees pole siis süstlaga õli UZI
Mul kriuksub ka juba paar päeva see. Kus see on seal.. ja kas siis puksile võib õli lisada? Kummile halvasti ei mõju?
Alumise õõtsa välimine puks. Ei ole veel täheldand et kummile halvasti mõjuks.
kui häält teeb, siis võidki jääda õlitama. ära tuleb vahetada need puksid ja asi korras. siis saad rahuliku südamega edasi vurada.
ja kui juba vahetamiseks läheb siis tuleks ikka suht kriitilise pilguga kõik puksid üle vaadata. Neid seal päris palju ka .
nende silikoonpuksidega üks kuradi jama, mul hakkas ka üks häält tegema vahetasin ära, no igaks juhuks ikka mõlemad.....et asi kindel saaks, 2 nädala möödudes hakkas uuesti häält tegéma. Puksideks olid mingid sakslased febi vist..Vahetasin jälle ühe poole. nüüd olen sõitnud pärast seda 20000 km. Ja jälle üks vajab vahetust.
Ostke originaalpuks igal juhul või siis lemfjörderi puks. soovitan soojalt...
Olen kasutanud Lemfjörd pukse kuid millegi pärast hakkavad need ka paari kuu möödudes kriuksuma nii et süstlaga ja õli ja vaikus majasUZI Iga kriuksu tagant ei jõua küll neid vahetada. Nüüd on juba ca aasta vaikus.
meego Kirjutas:Olen kasutanud Lemfjörd pukse kuid millegi pärast hakkavad need ka paari kuu möödudes kriuksuma nii et süstlaga ja õli ja vaikus majasUZI Iga kriuksu tagant ei jõua küll neid vahetada. Nüüd on juba ca aasta vaikus.

Sul hakkab kiirelt kriuksuma kuna sul universaal . . . . 124 ja 210 universaalid "müstilisel" põhjusel kriuksuvaddki koguaeg . . . . pole vahet mis firma puks Confused
Lemförder tagumise õõtsa välimine puks...pool aastat ja kriuks ning ka lõtk sees Sad eks vahetab ära ja loodab paremat. Ka universaal.
Kuidas see silikoonpuks sealt eemaldub?
Kas tuleb kogu rumm maha võtta ja siis pressida, või saab vahetada ka mingi briborri abil ainult õõts maha võttes?
Tere, mul ka kriuksu häda. Pigem on see konstantne krudin. Samas aukudest läbi sõites pole ühtki kolksu. Kas peale piinlikustunde teevad need krudisevad puksid veel midagi halba või võin need vahetamata jätta esialgu ja suures häbis edasi sõita?
Mõnda aega võid ikka edasi sõita, esialgu midagi väga hullu ei juhut, aga lõppremont võib kallimaks minna. Krudin tuleb kiiremates kurvides ja ühele poole keerates sisse või on koguaeg ja meenutab natuke pigem undamist?

Heleda kriuksumise põhjuseks võib vabalt olla ka lihtsalt kõver kivikaitseplekk.
Pmst krudin on PIDEVALT. Astun autost välja, ka krudiseb. Samas naljakas on see, et kui näiteks taga nurka alla vajutada, siis perse on väga jäik. Need vardad peaks seda jäikust ka regullima? Et kui läbi on siis läheb perse pehmemaks?
Põlveliigesed läbi Big Grin
Palju mõlemale poole need vardad ise maksaks ilma töörahata?
Huvitav info. Autol perse mega kõrgel ka... kui see midagi ütlebBig Grin
Sai üks pulk taga ära vahetatud ja läks tunduvalt paremaks. Ratas pole enam viltu ka. Alguses polnud üldse mingit kriuksu. 100 km pärast juba natuke oli. Aga siiani ikka tunduvalt vähem kui enne. Big Grin