Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: lamda
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
selline küsimus et kus asub lamda andur täpsemalt. mul on 1 andur kolektori juures üleval millel juhtmed küljes ja 2-ne andur on põhja all enne katti ,millel on juhtmed küljest ära. autoks w124 2,3 kupee 91 aasta.
kolle juures? nagu väljalaske kolle juures?
lambda peaks ikka enne katti olema..
mingi andur on seal. kohe peale seada kui 4 toru on üheks läind.
Lambda andur peaks olema ennem katti, põhja all, võibolla on sul paigaldatud(mitte tehasest) teine andur. Võibolla väljalaske kolle juures mõni klapp hoopis. Igaljuhul pilt ei teeks paha.
PHP Kood:
file:///D:/Do 
cuments%20and%20Settings/erko/Desktop/telefon/SP_A0061.jpg
jälle üks probleem. ostsin uue universaalse anduri ja probleem et seal on need 2 valget juhet ja 1 must vanal sama moodi aga õpetuses pole m****gi kirjas et mis on mis. ma saan aru et must läheb musta aga need valged?
Kindel pole aga minu mäletamist mööda oli nii, et must on signaal, valged on toited. Üks siis nn eeltoide ja teine põhitoide. Massi saab mootori küljest läbi kollektori/sumpa.
must on signaal, ja valged on lambda elektriline soojendus, et külma ilmaga rutem tööle hakkaks ja ka peale külmkäivitust. neil pole vahet kuidas ühendad. peab ainult ühendama auto valged ja lambda valged kokku. ja siis must samamoodi auto omaga.