Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 99a w208 - peale käivitamist sureb?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
99 clk 230 komp.

Tere.
Eile õhtul juhtus selline lugu, et hakkasin parkima ja auto suri välja. Noh, mõtlesin, et piinlik lugu küll ja uuesti süüdet. Korraks läks käima ja nii kui pöörded kukkusid suri välja. Ja niimoodi järjest. Ühe korra jäi tühikäigul käima ka, aga pedaalidele ei reageerinud absoluutselt. Gaasi vajutades vaikus, sama piduritega( õhtu oli, ei löönud piduri tulesid põlema..) Lõpuks siis avastasin, et kui peale käivitamist kohe pöörded üleval hoida, kannatab sõita. Aga nii kui tühikäigule lasid, siis oli surm. Jõudsin maja ette ära, parkisin ka nii, et mitu korda suri ära.
Otsustasin hommikul siis uurima hakata. Süüde sisse ja.....tiptop, auto käib. Tegin linnavahel ca 15km ringi ja mitte miskit ei paistnud viga olevat. 2 korda jätsin auto seisma ka ja läks ilusti käima.
Keegi oskab kommenteerida?
Õhtul sõitsin veel ringi ja endiselt kõik korras, isegi kurjakuulutavalt hästi käis Icon_lol (vahepeal oli probleeme tühikäigu pööretega, kippus "ujuma", aga eile põrises eriti ühtlaselt)
Enne seda väljasuremis jama sai päääris palju ka kohapeal tiksutud, mitmeid õhtuid sai autos istutud ja, et külm ei hakkaks, siis ikka tiksus päris pikalt vahel. Ei tea kas sellel mingi seos asjaga.