Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: O: Mercedes-Benz c-s klass kuni 1500.-
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Kuna elu on tõestanud minu jaoks, et vanast Mercedesest paremat autot olemas ei ole ja südames on koht just Mercedese jaoks siis otsiksin endale ühe isendi.

Nimelt sooviksin osta kas w201, w124 või w126 isendit. Kriteeriumiteks oleks, et auto on kindlasti diisel mootoriga ning kere oleks normaalses seisukorras, mitte et läbi põhja kukuks. Esitiiva vahetusest jms lihtsamatest asjadest ei tee numbrit- vana auto siiski. Muus osas kriteeriumid puuduvad. Üheks väga suureks plussiks oleks ka tumedam värv, kas tumehall/sinine või lausa must. Võib esineda ka tehnilisi vigu, käed on mul küljes ning mis käte abil võimalik likvideerida, saab ka likvideeritud. Otsin endale autot, millest teha üks tõsiselt hoolitsetud vanakooli soliidne liikur. Vanal omanikul on võimalus näha ka kulgu tehtud töödest ja tulemustest auto kallal.

Hinnaklassi jätan hetkel sinna tuhande maile, selle raha eest loomulikult ei otsi uut autot, kuid siiski võiks olla perspektiivi autol edaspidiseks.

Asukohal ei ole ka piire.

Pakkumised paluksin teha koos kirjelduse, hinna ja piltidega foorumi sõnumitesse . Palun jätke ka kontakt juurde. Võtan koheselt meeldiva pakkumise korral ise ühendust!

NB! Portaalides olevate kuulutustega olen kursis, seega palun mitte saata kuulutuste linke!

Lugupidamisega,
R
Vanast mercedesest paremat ei ole tõesti, edu otsinguil!
Tänud !!


Lisan kuulutusele veel, et pakkuda võib ka mingisugust kriitikat kannatavat w210 isendit.
Tõstaks hinna kuni 1500.- peale, kas nüüd ka diislit ei pakuta? Tänan kõiki kes siiani on bensukaid pakkunud, olen teie pakkumised põhjalikult läbi vaadanud ja kaalunud igatahes, kuid hetkel veel panustan diisel isendile!
Tõstaks veel korra teema päevakorda. Võin vahetuseks pakkuda 2001 aasta 3.1 diisel Grand Cherokeed. Musta värvi ja uuena Eestist ostetud- täpsemalt privaatsõnumis autost. Võin vahetada ka diisel w140 vastu, mis ei pea olema ideaalses korras.