Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Paisupaak tatine?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Autoks on 190E 1.8, 80kw, mure siis selline, et paisupaak on "tatine". Kuidas sellest lahti saada? Vee ja äädikaga "pesemine" ei aita. Oskaks keegi äkki nõu anda? Eusa_pray
(21-08-2016, 05:29 PM)Daniel Kirjutas: [ -> ]Autoks on 190E 1.8, 80kw, mure siis selline, et paisupaak on "tatine". Kuidas sellest lahti saada? Vee ja äädikaga "pesemine" ei aita. Oskaks keegi äkki nõu anda? Eusa_pray

Jahutusvedelik kaob ka? Summutist tilkuv kondents on magus?

Pesemisest on kasu siis, kui õli jahutusvedelikku sattumise põhjus on kõrvaldatud.

Üldiselt peaks üldpesuvahend seda päris kenasti eemaldama. Solberda siis ikka mahavõetud paagiga, jahutussüsteemi ei ole hea sääraseid tundmatuid vedelikke lasta.
See löga rohkem valge pruun või midagi sellist. See mul uus auto ja uus õli sees. Õli on nagu hea. Kuulsin, et jahutusvedelik võib ka klimpi minna. Aga ise ei tea. Aga millega saab läbi pesta?
Kui jahutusvedelikus on mingi jama, siis tuleb kogu süsteem läbi pesta, MB nägi ette 10% sidrunhapet: W201 – M102 Engine cooling system.

Kui paisupaak on lihtsalt räämas; mina sain G paisupaagi ja muud sellised anumad alles siis seest puhtaks kui lisaks pesuainele panin ka peotäie liiva ja pikalt raputasin. Muidugi pärast tuleb kõik see liiv kätte saada. Aga W201-l on ilmselt odavam uus paak osta (17-38€).