Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W123 eri tüüpi pidurid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul siis selline jama, et ei osanud arvata, et erinevad pidurid samal mudelil võivad all olla. Nii ostsingi poest valed asjad omale.

1. tüüp endalgi sellised siis
http://img.eautopartscatalog.com/live/N104016087ATE.JPG

2. tüüp sellisele sain siis remontkomplekti poest
http://img.eautopartscatalog.com/live/N104016083ATE.JPG

Tahakski teada, et mis moodi järgmine kord küsida, et nagu orki ei astuks. Äkki hoiab see teema mõne teise inimese ka sellest ohust ära... Confusedmile:

Mul oleks kohe üks küsimus ka. Raske seletada aga ma proovin. 1) vaata esimest tüüpi. 2) kolvi ümber käib see kummist asi (ametlikku nime pole jõudnud ära õppida) 3) see sama jubin aga istub ühe metallist rõnga peale mida on võimalik ka piduri küljest eemaldada. Mul on see rõngas purunenud ja ei oska kuskilt uut otsida. Lähim MB varuosade pood abiks? Tunnen ennast jõle kohmetult poes kui pean kuidagi piltide pealt seletama, et see asi mis seal kummist asja all on...
Esimene on küll 123 oma, teine minu jaoks võõra kujuga.
Remontkomplekti küsid kolvi mõõdu järgi, kuna universaalile pandi tsipa jämedamata kolbidega suporteid.Ja vanadel autodel on jõutud neid juba vahetada ja mitte alati õige vastu.
Ate ja Bendix olid valmistajad, sellest ka erinevused.
Kui ma endale ostsin need kummijullad, siis tagumiste pidurite omadel neid metallvõrusid sees polnud ja siis mine või lolliks et neid sinna peale saada:bash:Esimestel olid õnneks kohe sees need.

Osad tagumised töösilindrid olid 38mm ,teised olid 42mm, seda isegi ATE omadel, et siis läbimõõt tuleb enne poodi minemist kindlaks teha.