Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M: 124 T 320E. 95a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Müüa söidukorras,keht.ülevaatuse ja kindlustusega 124 MB. läbisöit 502 000km (öige),iluvigade kerel (origin.värv-must),esim.poritiivad nöuavad vahetamist,käiguosa heas seisundis ,kuid nöuab vähest rem. sisu -must nahk,automaat ja peaaegu köik fase-lift lisad. Pildid postitan nädalavahetusel. Hind 2900. Küsimused palun algul maili ja konkreetsele huvilisele jagan tel numbri.
Niisiis,vaatan et huvi on ,aga kas hind ei sobi vöi pildid on puudu. (üritan nad kiiremas korras üles panna). Muutsin hinna juba ära.
(09-06-2016, 11:13 AM)SENATOR Kirjutas: [ -> ]Müüa söidukorras,keht.ülevaatuse ja kindlustusega 124 MB. läbisöit 502 000km (öige),iluvigade kerel (origin.värv-must),esim.poritiivad nöuavad vahetamist,käiguosa heas seisundis ,kuid nöuab vähest rem. sisu -must nahk,automaat ja peaaegu köik fase-lift lisad. Pildid postitan nädalavahetusel. Hind 2900. Küsimused palun algul maili ja konkreetsele huvilisele jagan tel numbri.
Piltidega on olnud probleeme ja raske on neid siia saada. Nädala löpuni pakun erihinda 2350 eur. Siis vötan maha ,kuna söidan ära. Näha saaks ka ,kuna olen autoga koos pühapäevani.
Tänan. Auto müük löppenud.