Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Klõbin mootori esiosas
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Viimasel ajal on hakanud mu kutsika mootoril vahel ees otsas midagi klõbisema. Tavaliselt tegi ainult korra, aga täna ei tahtnud üldse vakka jääda. Tegin eksperimendi ka. Nimelt võtsin korra rihma maha, panin auto käima ja klõbin oli kadunud. Samas kui rihma tagasi panin, siis klõbin ka tagasi ei tulnud. Võis olla lihtsalt kokkusattumus. Ise kahtlustan kas ketti või siis midagi, mille pealt rihm üle jookseb, näiteks rihma pinguti või rullik.

Teie poole pöördusin selleks, et äkki on tegemist mingi 2.0 mootori tihedamini esineva veaga ja võib-olla keegi oskab oma kogemuste abil mind aidata. Parem oleks kui ketiga see seotud ei oleks, kuna siis võib asi halvasti lõppeda.
Pole kellelgi ideid pakkuda?
Praegu on küll jälle vait, aga eks näis mis tulevik toob.
Kas rihmapinguti amort ja eriti selle puksid on korras? Meie OM602 igatahes tegi parajat lärmi. Visuaalselt paistab see amordi alumise puksi "värinana". Puks, kiige ja rullik ei tohi väriseda, vaid aeglaselt kiikuda.
Eks ma vaatan järgi, ise kahtlustasin kusjuures sama.
mul oli sarnane probleem ( 3.0 D w124 )
keskmise jublaka (, mis ühest otsast hoiab amorti ja teisest otsast vedru,) laager oli läbi
endal nüüd sarnane probleem, võtsime rihma maha, aga klõbin ära ei kadunud...
milles veel asi olla võib?
oskab keegi aidata?
Kindel, et hüdrotõukurite klõbin pole?
kindel ei saa millegis olla...suht vähe rahvast tegeleb siin Mercedes-Benz mootoritega, nüüd lõpuks leidsin ühe inimese kes oli nõus üle asja vaatama...ehk saab targemaks...
no nii... vaakumpump tegi seda klõbinat siis...võtsime lahti ja laagreid polnud seal enam olemaski:S
Siis ei oleks pidurivõimendi ka töötand............
mul sama jama oli-pidurivõim kooles alles siis ära, kui pump laiali lendas-siis ei jäänd enam seisma ka, sest solenoid ilmselt vaakumi pealt töötab.
Kordategemine: mingi 3,5 kilo oli pump ja ülla-ülla hammasratas sinna mootorisse, mis seda pumpa edasi ajab migi 8 kilo-et kokku koos tööga -15 kilo läks. Hammakas oli nii sooniline et ei kannatanud tagasi panna.