Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W164 722.9 kasti õlivahetus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul on plaan kasti õlivahetus teha. 170k on kellal, ma ei tea täpselt millal eelmine on tehtud, mina olen 3 aastaga sõitnud ca 30k. Igal juhul tasub teha, olen lugenud.

Kas oskate soovitada kas seda võiks lasta teha järgmise hoolduse ajal Silberis või peaks Hõbenoolde minema? On seal erinevusi?
(20-04-2016, 10:11 AM)Joel. Kirjutas: [ -> ]Mul on plaan kasti õlivahetus teha. 170k on kellal, ma ei tea täpselt millal eelmine on tehtud, mina olen 3 aastaga sõitnud ca 30k. Igal juhul tasub teha, olen lugenud.

Kas oskate soovitada kas seda võiks lasta teha järgmise hoolduse ajal Silberis või peaks Hõbenoolde minema? On seal erinevusi?

Õlivahetus automaatkastis on mõistlik mõte.

Silber vist ei tee dünaamilist vahetust? Hort auto näiteks teeb. Aga seni on Hõbenooles olnud parim teenus.
Silberauto kastiõlivahetusest juttu. Vana nali, ei tea ka kas tõene. Kui v6sa uskuda, siis isegi võib olla Icon_razz

Käisin täna DMGs küsimas, et mis nemad pakuvad. Nad ütlesid, et nemad teevad samamoodi nagu Silberis, st et kui Hõbenooles ajab mingi masin seda õli ringi, siis neil ja Silberis tekitatakse ringlus auto enda kastiõlipumbaga. Et õli nii palju läbi ei aeta, aga tulemus peaks suht sama jääma. Võtan sellest jutust välja, et Hõbenoole teenus on igal juhul parem. Aga kui see vahe ei ole eriti suur, siis kas selle pärast tasub Kadrinasse kärutada on iseasi...
Tere,

Link, kus räägitakse õlivahetusest.
Herki

Hõbenool
Käisin Hõbenooles ära, 259 euri ja tehtud. Päris tume oli vana õli. Kui varem oli külmal stardil 1->2 vahetust veidi tunda, siis enam üldse mitte.
(03-05-2016, 08:17 AM)Joel. Kirjutas: [ -> ]Käisin Hõbenooles ära, 259 euri ja tehtud. Päris tume oli vana õli. Kui varem oli külmal stardil 1->2 vahetust veidi tunda, siis enam üldse mitte.

Kuis üldine suhtumine oli? Hakkab silberistuma või oli endiselt muhe ja asjalik graaž?
Väga okei. Ma seal töötegemise ajal õpetada ega tänitada ei üritanud, seega kuidagi neid ei häirinud ka. Aga pärast näitas töömees kenasti vana õli ja uut õli katseklaasides ning puhkenurgas anti küpsiseid ja oleks saanud teed-kohvi teha kui huvi olnuks. Telekas ja free wifi olid ka olemas. Kaardimakset neil ei ole, kuid neile sobib kui kohapeal arve üle kanda.
Paar aastat tagasi vahetas Silber õli stiilis, et niipalju kui sealt ise välja voolab, niipalju panevad uut juurde. Ehk siis suurusjärgus 5-6L saab uut õli sisse - põhjenduseks see, et tehas näeb nii ette ja rohkem pole vahetada vaja. St isegi kasti enda õlipumbaga vana väljasaamisest või uue õli läbiajamisest polnud juttugi tavalise õlivahetuse käigus.
Aga väidetavalt on Silber võimeline ka läbipesuga automaatkasti õlivahetust tegema - vähemalt korra oli selline asi juhtunud 722.6 kastiga.