Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Suvepäevad 2016 (23-24 Juuli harjumaal )
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere Sõbrad.

Meil on suur rõõm välja hõigata meie järgmise suure ürituse kuupäevad. Suvepäevad 2016 toimuvad seekord siis 23-24 juuli ja taaskord harjumaal.

Kuna tegu on samal ajal ka MB klubi 15 aasta juubeliga, siis proovime korraldada Teile midagi erilist ja esimesed ettevalmistused annavad lootust et eriline see ka olema saab.

Mai kuu jooksul saadame kõikidele ka toreda kutse ning detailsemad plaanid, kuid esialgne kava näeb ette taaskord põnevat võistlust. Seekord aga kergelt teistmoodi ning mitte nii väga orienteerumisele suunitletud.

Loomulikult plaanime kogu ürituse taaskord perekesksena ja kindlasti leiame ka tegevust pisematele, et nad õhtuks kenasti ära väsiksid. Sedasi saavad vanemad juba murevabalt grilli juures juttu puhuda ning päeva lõppu nautida.

Igal juhul ei puudu meie õhtust grill, saunad ja ujumisvõimalused. Pakume head sööki, meelelahutust, põnevat võistlust ja auhindu.

Seega kohtumiseni ning hoidke teemal silma peal ja loomulikult etteruttav kriitika annab meile võimaluse kõik paremini korraldada.

Korraldustiim:

Indrek, Sirli, Tauno
Kalendrisse kantudEusa_clap
Olen kohal +2
Peaks vist ka lõpuks oma näo ära näitama
Mingi kruiis ka toimub ? Smile
(26-03-2016, 12:57 PM)kabans350 Kirjutas: [ -> ]Mingi kruiis ka toimub ? Smile

Üldjuhul on erinevad kruiisid suureks rahuliku liiklusvoo häirijaks ning oleme üritanud neid vältida. Aga kui vaja kuskile koos kohale jõuda, siis koos ka sõidame.
Gennet ja Kaidi kohalEusa_dance
Sulgeme selle teema, ametlik ja detailne on siin:

http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?t...#pid254211