Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M: W123 projektiks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervitus,

Sai siin ükspäev enda w123 230 E osadeks võetud, et vaadata, mida põhjamastiks enda all peidab ja nüüd ka võimalik mõnel huvilisel osta põrsas, mis kotist väljas.

Eelmisel suvel vurasin masinaga mõnituhat muretut kilomeetrit ja hetkel lihtsalt pole endal väga aega selle masinaga tegeleda. Kõik sai kenasti osadeks võetud ja kõik piltidelt puuduv on olemas. Lisaks veel varuosi (originaal plekkveljed ilukilpidega, üks esivõre, radiaator, tagaklaasi liistud, koopa liistud, tagatiibade parandusplekid ja veel väiksemat pudi padi. Muidugi kui keegi teab mõnda asjalikku keremeest Antsla kandis või lähiümbruses, siis võib ka sellest märku anda, kuna tegelikult masin on päris aus ja kaalun endiselt ka ise tegemist, kuid lihtsalt hetkel pole väga aega ja perre oleks ka vaja ühte igapäevast autot juurde ja siis hobimasinaga pisut kitsas käes. Olemas siis dokumendid ka ostuarve (83ndast aastast).

Pildid: https://www.dropbox.com/sh/p0qn6whtn3bnm...VD4Ra?dl=0

Pakkumised, ettepanekud on igati teretulnud.

Võib pakkuda ka vahetuseks miskit naisterahvale sobilikku. Eelistatud bensiin ja automaat. Olenevalt autost lisanduks ka minupoolne kompensatsioon.

Tänud!

Tänud!

Ago