Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: G gone airborne.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Pilt ütleb kõik...
[Pilt: aed.jpg]
Väga kahtlen selle pildi originaalsuses aga kes teab. Kui dusun, et midagi head peale maandumist küll ei sünni, sest 2500+ kg tühimassiga auto meetri pooleteise kõrguselt maandudes just kõige tervemaks küll ei jää. Ehkki Cobra 11 oli see tavaline nähtus.
Indrek Kirjutas:Väga kahtlen selle pildi originaalsuses aga kes teab. Kui dusun, et midagi head peale maandumist küll ei sünni, sest 2500+ kg tühimassiga auto meetri pooleteise kõrguselt maandudes just kõige tervemaks küll ei jää. Ehkki Cobra 11 oli see tavaline nähtus.

Peaks ikka täitsa legaalne olema ja pildi nurk on kah selline võimendav. Nähtud neid pilte kus ajateenijad teevad sarnaseid õhulende oma G mersudega männikul.
Muidugi jah, iseasi on see, mida vedrustus sellest arvab. :bigsmile:

Edit: Selles albumis, kust pildi leidsin, oli neid lendureid veel. :biggrin:
eks see auto ole jah ilmselt rohkem vaikselt 90 kraadisest t6usust yles minemiseks ehitatud. samamoodi nagu s klass ei ole m6eldud kylg ees s6itmiseks. aga erand kinnitab reeglit.
Ma pole kindel kas tegu sama pildiseeriaga, kuid mõni aeg tagasi sattusin netiavarustes peale samasugusele õhulennule ja piltidele mis näitasid autot peal maandumist. Esisild oli kõver ja vajas parandamist aga muidu polnud häda midagi.
Jah, seda pildiseeriat ma mõtlesingi.