Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C200 98a bensuka probleem käivitamisel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
ajee karatee kõigile.
selline mure tekkis üleeile, kui esimesed soojakraadid tulid, et kui auto on kümmekond minutit või pikemalt seisnud ei taha kohe käivituda. täpsemalt on asi selline, et kui süüdet anda siis ei juhtu lihtsalt mitte midagi - nagu ei annakski süüdet. kuigi tuled põlevad ja muu elektroonika paistab korras olema. kui natuke hoida süüdet all siis läheb ilusti tööle ning sõidu ajal muid probleeme ei ole, kõik on tiptop. kas asi võib olla praegu niisukuses? või peab hakkama probleemi otsima kusagilt elektroonikast?

ette tänades!!
vabandust.. näpuviga pealkirjas: C200 98a bensuka probleem käivitamisel
süütelukk vajaks remonti või vahetust
vaevalt, et smartkey lukk saba paneb aga mine sa tea. mine silberisse, viskavad juhtme korra külge ja selge pilt.
ei pannud aasta arvu tähelegi, kuid kontrollida võiks siiski
aku on sellel mersul kehv olnud kuid vastu pidanud .. kahtlustasin et järsku on see ära surnud.. nii..panime teisest masinast tööle ja sõitsime tunni jagu ringi ning kui maja ette sain ja ära parkisin ja uuesti käivitada üritasin siis oli sama nagu varem.. käib kerge plõks ja ei midagi.. tundub et ikka klemmid kondenseerunud järsku ja ei lase voolu starterile?
moose Kirjutas:aku on sellel mersul kehv olnud kuid vastu pidanud .. kahtlustasin et järsku on see ära surnud.. nii..panime teisest masinast tööle ja sõitsime tunni jagu ringi ning kui maja ette sain ja ära parkisin ja uuesti käivitada üritasin siis oli sama nagu varem.. käib kerge plõks ja ei midagi.. tundub et ikka klemmid kondenseerunud järsku ja ei lase voolu starterile?
oot kui "täkust" käima läks, siis viga ikka akus. mine akukeskusest läbi ja lase ära mõõta.
nii..uus aku peal..probleem on aga sama..ei saa enam aru mis värk on .. järgmiseks peab vist need klemmid üle kontrollima..
uurisime ja puurisime ja leidsime et viga peab olema starteris.. kas siis harjad või tõmberelee.. homme saan teada..UZI