Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Arvamused kuluks 2ra
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Siin sobraga istusime auto24.ee ja n2gime sellist kuulutust.. http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
Mõtlesime et miks mitte uurida miks nii odavalt müüki läheb , võtsime siis ühendust omanikuga , et vaadata asi üle.. Tulime kohale- auto oli päris soliidne värv jms .. Omanik venerahvusest bemmi vend , väitis et ei suuda meile autot seest näidata kuna autol kaotas võtmed...
Sellega kaasnes ka hinna soodustus 2500 alla.. Kuid härra oli õige lahke meile autot lahti murdma ja juhtmetest käima panema.. Kui ainult me seda ära ostaks.. Kuna hind õige magus sellise ilusa v2limusega mb jaoks.. (pildil n2eb palju koledam ) otsustasime uurida ka ark pabereid .. paistab täitsa omanik olevat.. Tegime siis sellise lepingu et kui ta meile selle lahti saab ja k2ima siis ostame ära..Auto väidetavalt sõidu korras amordid uued.. ja bensu pump.. Mida muidugi vaevalt uskuda tahaks.. :biggergrin:
Autol ka rooli lukk.. mida peab kuidagi lahti saama.. Hinna kohta ütles vaid tahan lahti saada autost.. Veel pidi olema suur järjekord ostjaid..   Küsimus siis järgmine.. mis arvate.. tasub usaldada... ja mida veel taustaks kontrollida..  :question:
Kui sinu jaoks auto sobib, siis peaks autoga ikka ARK-st läbi käima st. kohe ümber registreerima.Kui ark-is kõik sujub, siis ju ok.