Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 300TD - Mis arvate?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=321477

Müüki on siis tulnud selline isend. Sarnane minu kutsikale, aga suurem, võimsam, nahaga ja automaatCool

Mis oskate sellisest masinast ja selle hinnast arvata, punaseid mersusid on vähe liikvel, ilus näeb välja küll.
108 kW on :wow:UZIUZI:evil:

Sile näeb välja. Õlisurved kah olemas, kui armatuuri kellasid uskuda.

Samas, arvestades seda pasunakoori, võib autost muidki "huvitavaid" leide ilmneda...
vanakooli 4 ehk plastikliist ise külge krutitud, uksepolster ilma puiduta, stanged ilma kroomliistuta, värv eriti vene punane, nahkiste tundub Mercedes-Benz mitteoriginaal või siis ise nahaga kaetud. hind... võibolla isegi paras, samas tean tuttavat, kes müüb 93.a. kondi ja kruiisiga, musta, sama mootoriga masinat mingi ~10k kallimalt.
Eks ta maitse asi ole, aga minule see värv just meeldib, sobib hästi kokku toonklaasiga. Muidugi oleks jama siis, kui auto oleks juba üle värvitud, kui originaalvärv siis asi ok.
martin471 Kirjutas:Eks ta maitse asi ole, aga minule see värv just meeldib, sobib hästi kokku toonklaasiga. Muidugi oleks jama siis, kui auto oleks juba üle värvitud, kui originaalvärv siis asi ok.

89 aasta lõpust tuli tehasest lai list,  paremad istme, polstrid jne. Sellisest aretatud liistude ja peeglitega isendist ei arva midagi. Stange ja liistud on ju värvitud ja 18 aastat vana auto kohta särab kuidagi väga hästi.
Kuna liistud on kindlasti värvitud, siis ma kipuna arvama, et terve auto on üle värvitud. Mootori pildi pealt on näha see esimene plekk, mis pole just kõige paremas seisus. Värvitud autot küll endale soetama ei kipu ja eriti veel siis kui hetkel on käes täiesti originaalkorras hea masin.
martin471 Kirjutas:  Värvitud autot küll endale soetama ei kipu ja eriti veel siis kui hetkel on käes täiesti originaalkorras hea masin.

Oled sa värvimatta autot näinud???Kui on hästi värvitud siis miks mitte,parem ikka kui orginaal värvi all roostes ront(mille värvid pärast ikka üle)
124 pole veel nii vana, et tehase värvi all olevat mingiks haruldaseks leiuks pidada.
Aga vaata ikka autot livena, mitte pildi pealt. Kui kone jonksus ja sillad kobedad, siis milles probleem.
...no siililegi selge, et värvitud, kui originaal oleks plekkpindadel, siis kuidas liistud ja stanged täpipealt sama tooni on saadud...sel juhul see auto pole nagu päevavalgust näinud...
rõve värv minu arvates, mersule vähemalt ei sobi. see siiski vaid minu arvamus. hind on jah enam-vähem, juhul kui masin korralik.
mis krdi pärast neid pasunaid seal kapoti all nii palju on - nagu puhkpilliorkester.
aga mine vaata ja proovi, ega pildi järgi saa autot osta.