Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Soovin osta sellist autot nagu MB 320D 2000 aasta ja proovisõitu tehes vilkus korra õlituli ja müüja ütles, et tegu on mingi anduri rikkega.Kas võib teda uskuda?:confusedangry:
Ettetänades
Ja kas kellegil on kogemusi sellise autoga.Kas tasub osta üldse?
Täiesti võimalik, et tegu on anduri kalaga eriti siis kui viskab lambist põlema ning kontrollimisel õli varrast õli on. Ning kuigi endal kogemus puudub, siis julgeks soovitada kuna tegu minu arvates väga hea autoga ning võrreldes sama kubatuuriga bensukaga, siis sellel CDI-l on ikka sigaväike küttekulu ning loomamoodi minekut.
Õlitaseme andur võib jama ajada küll. Vähemalt vanemal mootoril on see tegelane väga närvilise olemisega, kui õlitase on langenud umbes poole normini. Vasakkurvis kolib õli anduri juurest minema ja see hakkab rõõmsalt põlema. Peale kurvi tuleb õli tagasi ja anduril jälle suu vett (õli) täis.
Kui õli on, siis kõik OK.

CDI mootori korral EI TOHI kapoti all heitgaaside lõhna tunda olla. Kui on, siis suure tõenäosusega pihustiseibid lekivad ja nende vahetus pole üldse naljakas...
Võibolla on asi ka külmas, et õlituli põlema korraks läheb. Ma olen mõlema punase(w140 ja w201) mersuga see talv sõites õlituld aegajalt näinud. Õli tase muidu korras.
Kui õlitase on normis siis vabalt võib andur jamada ja kui mootor töötab mahedalt ning diisli ega heitgaaside lõhna tunda pole võid julgelt selle auto kasuks otsustada, selle mootoriga auto on ikka väga nauditav (tean omastkäestConfusedmileSmile ja kui veel kvaliteetset kütust õnnestub saada siis tahaks autosse elama jäädagi