Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB w210 kaivitus probleem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
on mull sellline mure eile tulin toole ja kui parkisin jain lume sisse mingi 10 mintud proovisin edasi tagasi valja soita aga ei saanud laksin toole mottlesin ok tulen varsti tagasi ja proovin uuesti tulin ca 10 parast ja uuesti proovisin ikka ei saanud laksin tagasi toole kutsuma appi tulin tagasi mingi 15 minuti parast istusin autosse ja proovisin kaija panna aga ei saanud strater tootab aga mootor ultse ei votta niimodi proovisin ca 20 min aga ei saanud mitte midagi teha ja akku laks tuhjaks kutsusin PAMPER ja viisin auto parklasse et kusimus on selline milles voiks olla viga??
Kütusotsas või juhtmed katki või süüde tagarattasvõi veel midagi.

Krt, kirjavahemärgid peaks kõikides keeltes ikka ühtemoodi tähtsad olema!!!

Bensiin või diisel? CDi või tavaline?
Kas viga lõi välja ootamatult? Enne sellist asja teinud pole?
Automaat?
Automaat,2.2D 70kw ootamatu esimest korda selline jama juhtus temaga....
No nii  foorumis jõle raske kohe öelda mis viga. Aga alustuseks vii sooja garaazi ja lase üles soojeneda-sulada ja vaata kas küte jõuab pihustiteni.
kuidas ma viin teda sooja kui kaija ma ei saa teda panna ultse ei lahe kaija....
pablo Kirjutas:kuidas ma viin teda sooja kui kaija ma ei saa teda panna ultse ei lahe kaija....

No samamoodi viid nagu parklasse, või oodat kevadet. Vaevalt, et parklas külmakäes hakkab keegi viga otsima, ja üles sulades on nii mõnigi diisel ise käima läinud.
aga kas on voimalik et akku jamab??
Kui aku jõuab mootorit kerida, siis ei tohiks küll aku käivitumist takistada. Aga kui aku mootorit ringi ajada ei jõua, siis on iseasi.

Diisel võib -20 juures vabalt mitte käivituda. Kui filtri vahetusest on x aeg möödas ja paagis tundmatu ollus loksub.

Kui auto kusagil parklanurgas lumehandes istub, siis tuleb esimese asjana ta sealt välja tirida. Keegi ei hakka sinna lumehange ronima diagnostikat tegema. Ise tiriks auto kuhugi sooja kõigepealt. Kui ülessulamine ei aita, siis diagnostikasse veakoode lugema.
ei ei auto oli taiesti korras uued koik filtrid uued kuunad jne soitsin iga paev temaga ilma probleemita ja eile juhtus selline jama et jarsku ei lainud kaija millest voiks olla probleem ei tea...
kui sa 20 min käijad starterit ringi ja arvad et akus on probleem, siis kas üldse on mõtet siin arutada. vii remondi töökotta, sest ise sa seda kindalsti korda ei saa!
akki soovitad siis kuhu minna??
Millises Eesti otsas probleem on?

Tallinnas oskavad veakoode lugeda Silber, Bakt ja Imre. Kuidas on lood Karla auto ja Joe Garaažiga, ei oska kommenteerida.

Mujal Eestis teavad kohalikud ehk paremini.
Tallinnas....
jaaa..... mul oli ka eile kutsikaga probleem.... muidu oli igal hommikul ilusti poolest pöördest käivitunud a eile hommikul mitte üks piuks... starter lihtsalt ajas mootorit ringi ja ei essugi... kuni aku kooles.... sai siis töö juurde sooja lohistatud... pool tundi soojas ja käivitus probleemidetta.... müstika
Mina laadisin vana akku ara ja panin tagasi ja kohe laks toole ilm probleemita nagu ikka