Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 sedaani ja farmari sisu erinevus milline ???!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kysimus siis oleks ,Olen vahetamas sisu nahksisu vastu.Omal on sedaan kerega 2000a. avantgarde mudel ja pakutakse sama aasta universaalkerega mudeli nahksisu.
1) kuidas on uksepolstritega,kas on neis kuju erinevus
2) kuna pakutaval sisul on ka lisasis vähe rohkem ehk siis el iste mäludega jne.(nagu aru saan siis nupud ukse peal....minu omal aga hetkel el iste millel nupud istmekyljse ...niisiis kuidas on juhtmetega ?kas peab juurde vedama vöi on standartne juhtmestik ehk siis pistikus ukses need juba olemas?
3)kuidas on istme kinnitustega just tagumist istet pean silmas?pakutav tagumine iste on veel mingite kombineeritavate lasteistmetega....Kas on asendatav ilma suurema peavaluta? Tänud juba ette info jagajatele.
siis kas töesti keegi ei oska öelda ,milline ja kas on erinevus sedaan ja farmari uksepolstritel?vöi on nii raske vastata? Smile Kas nende foorumite möte just polnudki teiste sama margihuviliste aitamine???? vöi on see nyydseks vaid nagu raamatukogu kus käiakse lugemas ja lugusid laenutamas....
Head öhtut siis ja head lugemist Big Grin
Esiukse polster on sama. tagumise oma 50/50 sõida kohale ja võrdle, kõige kindlam.
Tagumine iste on erinev, üks käib alla, teine mitte.
Mingeid standartseid juhtmeid pole ma veel ühelgi autol kohanud, veetakse täpselt nii palju kui vaja, mitte mm. üle.

Nahksisu on küll hooldevabam ja änksa lisa, kuid praktikas on ta suvel kuum ja tagumik higistab, talvel talvel külm ja libe.
210 oma on veel elevandi tallanahast ka, kõvemat nahka pole kohanud autos.
tänud vastuse eest.nahksisu ostu pöhjuseks ilmselt peres olev koer kes vahest autos ringi trambib Smile ja siis loomulikult oma amet(ehitaja)millest tulenevalt vahest söit mitte just köige puhtama riidega.Kogemused on näidand ,et naha korrashoid ja viisaka väljanägemise säilitus lihtsam Smile Pealegi pakuti äsja yht e50 sisu mis nii 150000 söitnud autost,NAGU UUS !
(22-11-2015, 10:24 PM)kaitsik77 Kirjutas: [ -> ]siis kas töesti keegi ei oska öelda ,milline ja kas on erinevus sedaan ja farmari uksepolstritel?vöi on nii raske vastata? Smile Kas nende foorumite möte just polnudki teiste sama margihuviliste aitamine???? vöi on see nyydseks vaid nagu raamatukogu kus käiakse lugemas ja lugusid laenutamas....
Head öhtut siis ja head lugemist Big Grin

Oled kindel, et säärane persega näkku hüppamine oluliselt parandab foorumi kvaliteeti? Või kõneleb ülal pigem pühapäevaõhtune portsjon aastasest keskmisest 11 l alkotarbimisest?

Ma ei tea ühtegi autot, mille sedaani ja universaali tagaistmed oleks omavahel vahetatavad. Sobitatavad võivad olla, sõltub pruukida olevatest oskustest ja vahenditest.

Kuna ukse alumine osa on väliselt sama, siis võiks ka tagaukse polster olla vahetatav. Samas ei saa väistada mõne tülika nüansi olemasolu, kuna universaali kere on ju vedelam...

Naha hooldus on lihtsam vaid siis, kui seda teha regulaarselt. Näiteks iganädalaselt.Eusa_angel

Praktilisem on istmekatte kasutamine roobadega roolimisel.Eusa_angel

Nahkiste puruneb küüntest-hammastest sama hõlpsalt. Ning ma ei välistaks, et mõnele penile võib nahkpolster pakkuda hoopis omalaadset väljakutset...

Sedaanis koerale head kohta polegi. Salongis pole ohutu kummalegi, pakiruumi toppida tundub ebainimlik (mis ei tähenda, et mõnele koerale ei meeldiks hämaras ja suhteliselt vaikses koopas reisidaSmile. Universaalis on parem: eraldusvõrk hoiab looma pakiruumis ja õnnetuse korral aeglustab oluliselt tema lendu.
Lyhidalt nahk vöi riidesisust rääkides arvan,et see rohkem maitseasi kellele ema ,kellele tytar.Sinu arvamus autosse inimeste,koerte vöi asjade paigutamisest mulle huvi ei paku.Mis puudutab persega näkku hyppamist siis asi oli öeldud huumoriga (olid ka vastavad nö.netikeelsed meeleolumärgid).Kui sina tundsid end puudutatuna siis vabandan ,teiste pärast murerseda pole vaja...Ja 11 l aastas alkoholi....???-Räägi enda eest.Pole yldse joonud nii ehk paar aastat ja hulgilakkumisest pole ma kunagi lugupidanud.Ja löpetuseks,tähelepanelikult vaadates teemat vöib märgata et olin juba vastuse saand ja ka tänanud inimest.Sinult saadud info osutus ebavajalikuks.Aga tänan sellegipoolest.Head päeva jätku!
Ja panidki paika...Retard

Anna siis teada, kuidas uksepolstrid külge istusid.
(24-11-2015, 03:41 PM)v6sa Kirjutas: [ -> ]Ja panidki paika...Retard

Anna siis teada, kuidas uksepolstrid külge istusid.

kinnitamata andmetel pidid istuma 1-1 le .Keegi mersumiis soomes teadis öelda,eks varsti saan ise ära proovida Smile