Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB190 Elektrikala
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt siis kutsikaga selline mure, et kellegi poolt on kunagi aretatud vahele massilüliti..
Kui mass maha keerata ja uksed manuaalselt lukustada nagadest (kuna voolu pole ja kesklukk ei tööta) siis pagasnikut lahti tehes (kuna ei saa ilma voolu ja tavalise kesklukuta lukustada) hakkab makk sees mängima.
Pagass kinni panna siis jääb vait.
Sama teema ķui näiteks üks uks nagast lukustamata jätta ja siis lahti teha hakkab makk sees käima.
Kust kala otsida ja mis kala on?

Ettetänades.
Tõenäoliselt mingi massi kala. Pagassi ja uxi avades süttivad vastavalt pagassi ja salongituli, mida juhitaxe lülititega. Võibolla on kuskilt mingid juhtmed valesti ühendatud ja vool jooxeb keresse või raadioahelasse.
Olen sellega kursis jah, aga imelik ongi see, et kui mass maas on siis on selline anomaalia, iseenesest ei tohiks ju kuskil autos voolu olla (ja ei olegi ju, maki reaktsioon tekib alles siis kui uks v pagass lahti teha). Mass peal on siis mingit sellist anomaaliat pole, salonongitulede kohapealt ei mäleta kas töötasid või mitte. Nädala pärast kui auto käeulatuses jälle saan täpsemalt vaadata.
See võib olla comfort funktsiooniga seotud. Comfort funtsioon laseb siis uxe avades elektri lisasid käitada kui süüde väljas. Comfort ahel on ka süütelukuga seotud ja seal on diood vahel, et uxe avades süüde sisse ei lähex. Kas uxe avades lööb armatuuris tulukesed ka põlema nagu olex süüde sees? Kuidagi peab see olema seotud uste ja pagassi lülitiga ja nende ahelaga. Aga mis põhjusel sa seda massi lülitit üldse näpid? Las ta olla sees kui siis toimivad kesklukk ja muud funktsioonid normaalselt.
Mälu järgi vist tulukesi põlema ei löönud ja otsest vajadust seda asja parandada polegi, uurin lihtsalt huvi pärast kuna pole sellist anomaaliat varem näinud ja tundub veider.
Massi kasutan muidu sellepärast, et hea varga vastu ja ei söö niisama akut kui auto pikemalt seisab, kahjuks ei tea ka eelmine omanik sellele anomaaliale mingit lahendust.
Ikka sama jama... bensiini, õlirõhu ja tempi näidik ei toimi, Mis viga võib olla?
Vale topic Big Grin
Kui ise jagu ei saa pöördu Lesvenisse või Vana-Kuuli Sassi juurde ehk saad abi.
(06-09-2015, 05:05 PM)Ramiak8 Kirjutas: [ -> ]Olen sellega kursis jah, aga imelik ongi see, et kui mass maas on siis on selline anomaalia
...

Otsi üles see koht, kustkaudu vool pealülitist mööda pääseb ja hakka sealtkaudu harutama.

Kas pealüliti on miinus või plussahelas?