Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB s55 AMG vedrustus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere
Auto on s55 amg 265kw w220 2002 aasta
Mul mure järgmine et parempool autot vajub alla ööga. Silber soovitab vahetada ära klappide süsteem mis maksab tagumine 1500 euri ja esimene 1450 euri. Vedrustus ei pidanud lekkime. kas kellegil on olnud sama mure kunagi ja kas on selle ära vahetanud ja siis on korras olnud.
Tere!

Sellel on ABC või Airmatic?
Lugesin juba avarustest, et ABC.

Sind aitab näiteks Hõbenool, kes teeb süsteemile pesu ja vahetab õli. Kunagi lasin Hortis teha ja maksis ca 200-300 euri, aga see oli ammu.
Hõbenool enam sellega ei tegele. Kui oled ise meistrimees või tead kedagi, siis on võimalus see klapp lahti võtta ja põhjalikult ära puhastada. Üldiselt on sellistekt töödeks vajalik MB originaal tester, et süsteemi testida jne.
(03-08-2015, 09:52 PM)R129 Kirjutas: [ -> ]Hõbenool enam sellega ei tegele. Kui oled ise meistrimees või tead kedagi, siis on võimalus see klapp lahti võtta ja põhjalikult ära puhastada. Üldiselt on sellistekt töödeks vajalik MB originaal tester, et süsteemi testida jne.
Tere
Tänud vastuse eest
Olen juba pesu läbi teinud 2 korda Silberis see ei andnud tulemust õigemini 3 päeva ei vajunud ja siis hakkas vajuma jälle