Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Õlisurve järsku kadund!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kui sai täna päeval auto kuidagi käima pandud, polnud kohe õlisurvega tühikäigul veel mingit probleemi, oli 3. Sai mingi aeg sõidetud ja kui auto sain juba 80 kraadile, siis oli surve 1,5 nagu tavaliselt, nagu peale seda kui sai ventikas korda tehtud ja üle 80 ei kipu üldse naljalt minema, aga kui siin mingi aeg oli soojem, siis läks ka kuni 100 kraadi ja ventikas hakkab "lennuki" müra tegema, muidu käib ka koguaeg aga lihtsalt aeglasemalt.Ja kui juhtub, et läheb nüüd üle 90 ja nii, siis kukub millegi pärast seier nulli, aga täna, siis juhtus nii, et kui sai ühes kohas välja suretatud ja uuesti mootor käivitaud oli surve puudu, täielik 0 ja temp oli 70. Mootor muidu käib nagu "kell" jõud ei kadund ära ega midagi,mis võis juhtuda nii järsku?Confusedad:
Auto 124 200d. Ajab halliks see auto juba mind:bigsmile:

Ps. jäi siis rääkimata, et sõiduajal surve ikka 3 ja kui tühikäigul gaasitada tõuseb ka surve, aga kui gaas lahti lasta siis jälle 0.
Küllap andur saba andis vms.
Kindlam on muidugi kuskil töökojas mehaanilise mittariga ära mõõta, aga külma närviga mees pistab kohe uue anduri ja asi mutt.
Kuidas muidu seda andurit vahetatakse, kas mingi raske tegemine või saab ise ka vabalt hakkama?