Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Autode müük suur sõjamäe tänaval
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Mõtted liiguvad jälle mercedese ostmise suunas ja seega uurin natuke maad.
Kas keegi on kokku puutunud firmaga, mis müüb sõidukeid Suur Sõjamäe 27e aadressil?
Kas on jälle üks nendest firmadest, mis teeb romudele iluravi ja siis müüb neid platsil ?
Vaatasin, et neil päris mitu e-klaasi müügil mis piltidelt täiesti roostevabad. See nagu tekitas kahtlust aga .... mine sa tea.
Kas on mõtet üldse sinna platsile seiklema minna ?
Üks nende kuulutus näiteks selline...
http://www.auto24.ee/used/2030162
Käisin seal kunagi ühte 124 turbodiisilt vaatamas. Kapotialla vaadates vaatas vastu kõige tavalisem turbota mootor .
Müüsin neile w140 1200 euroga, mis oli omajagu roostes, kahe nädala pärast oli auto 2300 euroga müügis ja läikis nagu prillikivi. Väga sügavalt kahtlen et nad kere korda tegid. Autot ostes väitsid et ostab naisele autot. Auto siiamaani ümber vormistamata. Ühesõnaga pettised.
(12-07-2015, 02:27 AM)124STD Kirjutas: [ -> ]Müüsin neile w140 1200 euroga, mis oli omajagu roostes, kahe nädala pärast oli auto 2300 euroga müügis ja läikis nagu prillikivi. Väga sügavalt kahtlen et nad kere korda tegid. Autot ostes väitsid et ostab naisele autot. Auto siiamaani ümber vormistamata. Ühesõnaga pettised.

Pahtel , spray ja vaha on võlusõnad, kuid oma kogemuste järgi vahest võib sealt ka üsna korralikku tooriku saada, kuigi jah, väga suur osa seal müüdavast on ... a noh hind kah vastav ja omal peaks ikka kah veidi mõistust olema ja vaatama mida ostad. Eusa_angel

Müüsin neile paar aastat tagasi 290tdi mille olin suht heasse korda seadnud, vajas vaid pideva EPC vea kõrvaldamist, mulle see auto lihtsalt ei meeldinud. Sain tast 1100 euri ja mõne päeva pärast oli seal müügis 2kiloga ja müüdi vist päevaga ära. Ostja vast väga petta ei saanud kuna mul oli korralik roostetõrje tehtud ja veermik täiega üle käidud. No lihtsalt pole punnsilmas minu jaoks , noh SEDA.

Ühesõnaga peaks mõni spetaialist kaasas olema kui vaadata. Tehnilist seisukorda oskan enam-vähem ise ka hinnata (mõned mersud ikka olnud) aga keretööde kohapealt olen suht võhik. Kindlam siiski mõne eraisiku käest osta tundub. Tänud vastamast :-)
(12-07-2015, 10:56 AM)Ercotec Kirjutas: [ -> ]Kindlam siiski mõne eraisiku käest osta tundub. Tänud vastamast :-)

Ma loodan, et Sa päriselt nii ei mõtle.

Kui ettevõttest autot ostes peab esimese 6 kuu jooksul müügiettevõte probleemide korral ise tõestama, et ta pole Sulle vigast autot müünud ning pretensiooni esitamise õigus on 2 aastat, siis eraisikult ostes puuduvad Sul igasugused tarbijaõigused.

Sageli müüvad kavalamad tegelased just sel põhjusel neid autosid, mida ettevõtte alt müüa ei julgeks, eraisikuna.

Konkreetse ettevõtte kohta ei oska kahjuks midagi arvata ja seetõttu pole mu postitus otseselt teemasse, kuid ehk on üldfilosoofilises plaanis siiski abiks.

Edu auto leidmisel!

Tauno
Tervist.
Millist mercedest sa plaanid endale osta ?
Tsitaat:http://www.auto24.ee/used/2030162

Konkreetse platsi kohta ei oska midagi öelda ja ise nad ei pruugi midagi näppinud olla, kuid lingil viidatud auto läbisõit on küll kahtlane. Tõenäoliselt tuleb see kahega korrutada. 12 aastat tagasi oli kellal juba tugevalt üle 200k km. Edasised järeldused oskab igaüks ise teha.
Ega ma jah ei eeldagi, et need läbisõidud õiged on. Olen sõitnud mitme mersuga millel 500-800 tuhat ees ja on töötanud laitmatult. Eks vaatan ikka kuidas auto tundub sõites/tõstuki peal. Hetkel tõmban korraks aja maha enne kui otsustan, millist e-klassi järgmiseks soetada. Ps! Seal platsil tundub tegutsevat mitu erinevat firmat mis ei ole kindlasti hea näitaja.
Tere jälle. Läks siis nüüd hoopis sedasi, et peale paljude erinevate autode vaatamist ja umbes 700km läbimist, sai soetatud E320cdi 2000a. Automaat, nahksisu ja muud viled.
Esmane mulje on väga positiivne. Auto siiski 15 aastat vana ja seega nokitsemist muidugi on. Samas mineku ja kütusekulu suhe on enam kui paigas :-)
(30-07-2015, 04:23 PM)Ercotec Kirjutas: [ -> ]Tere jälle. Läks siis nüüd hoopis sedasi, et peale paljude erinevate autode vaatamist ja umbes 700km läbimist, sai soetatud E320cdi 2000a. Automaat, nahksisu ja muud viled.
Esmane mulje on väga positiivne. Auto siiski 15 aastat vana ja seega nokitsemist muidugi on. Samas mineku ja kütusekulu suhe on enam kui paigas :-)

kas teema tuleb ka autost ???
Hetkel ei oskagi kohe öelda. Remondin ja parandan kindlasti aga pole harjunud sellist päevikut pidama.
Järgmisest nädalast saab puhkus ka läbi. Vaatame jooksvalt :-)
(12-07-2015, 02:27 AM)124STD Kirjutas: [ -> ]Müüsin neile w140 1200 euroga, mis oli omajagu roostes, kahe nädala pärast oli auto 2300 euroga müügis ja läikis nagu prillikivi. Väga sügavalt kahtlen et nad kere korda tegid. Autot ostes väitsid et ostab naisele autot. Auto siiamaani ümber vormistamata. Ühesõnaga pettised.


Kas oli hõbedane s350? Mingit hõbedast käisin vaatamas, Põhja alla oli vahtu lastud ja mastiks peale,Spidoplokk ripendas omajagu. Drool