Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124, 250d, -89a. kickdown lakkas töötamast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Asi selles, et alles natuke aega tagasi oli kõik OK, aga umbes nädal tagasi hakkasin hommikul tööle minema ja avastasin, et minek on kuidagi jube lahja, kickdown ei töötanud enam. Mitte et ma linnavahel baarutaks, aga vahest on vaja natuke kiiremini minna. Maanteel möödasõit ka suht jama. Pöörded üle 2000 käiguvahetuste vahepeal ei lähe. Kust probleemi otsida, viga alles tekkis???:help:
kickdown lüliti???
Kuidas käike vahetab ja kas kangiga saad käigu alla, kui sõidad?
Kangiga pole proovinud alla vahetada. Neljapäeval jälle Imre juurde, aga siis juba käigukasti regullima, eks siis selgub täpsemalt mis seal viga oli.
Sai täna Imre juures käidud ja asi korras ka. Nimelt oli probleem siis selles, et see väike tross mis tuleb käigukastist ja on ühendatud gaasi hoovastikuga, oli lihtsalt katki läinud. Katkine tross sai terve vastu vahetatud ja kõik toimib jälle. Tänud meistrimehele!!! :biggergrin:
Kiirendustrossiga siis tegu ja kes veel ei tea, siis sellega annab ka regulleerida käiguvahetuse pikkust
Ohoo kas ma saan ka sellest abi , minul 3.0 R 6 D atm tõstetud w124 lt-w126 peale. Üle 90km/h masin ei liigu käigud vahetuvad sujuvalt. P- peal läheb masin ilusasti pöördesse. Drivega aga hakkab vaikselt roomama ja pöörded madalad. Sai ka seda punase mantliga trossikest sikutatud mis alla jookseb hoovastikupealt .Tundus ok .
Vaata kas gaasipedaal pumba avab lõpuni.