Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 E270 avantgard 2000a. tagasild ujub ?!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ehk siis ,e270 avantgard, 2000 a. tagasillaga mingi kerge jama.Nimelt ujub teine päris korralikult.Omapäraks vöiks ehk nimetada asjaolu,et kiirendades koheselt peale gaasi lahti laskmist käib tagumine ots nagu kerge jönksuga vasakule( reaalselt ka peeglist kergelt näha,rääkimata sellest ,et tunda on)Ja lisaks siis muidugi kiirusel alates umbes 70 km/h hakkab ka muidu ujuma kergelt.Veel panin tähele ,et kui inimesed istusid taga ujus natuke vähem.Käisin teeninduses,vaadati puksid yle ,öeldi,et hullu pole kyll miskit ???? mainiti aint et roolilatt pidi löhki olema(siis ees muidugi Smile ) vöi miskit-ei tea kas roolilatist ikka vöib tagumine ots ujuda?????(see oli taas selline teenindus kus asju taga ruumis aetakse(mul polnud vöimalik auto alla vaadata ...)ja mina pean aint uskuma ja lootma parimat.... Smile ,et eriti mind seekord ehk ei koorita.
See selleks,kysimus oleks aga mul järgmine; oskab keegi äkki nende symptomite pöhjal öelda mille vahetamisest -kontrollimisest-remontimisest peaksin alustama?
--- kus seda köige parem-kindlam-soodsam oleks Tallinas teha (veel parem kui saaks teha Helsinki-espoo kandis) aga tallinna hindadega Smile
Targutajatele ytlen kohe ära et tean ,et netiteel autot korda teha ei saa ,tean ka köiki muid vanarahvatarkuseid Smile.Lihtsalt mötlesin ,et ennem kui hakkan taas miljoneid autoremontijatele tervete ja veel toimivate juppide välja vahetamise eest maksma-uurin veidi maad milles vöib olla asi.
Olen juba ette tänulik köikide asjalike ja sisutihedate kommentaaride eest.
Mönusat ragistamist. P.s lisan veel ,et tagasilla kinnitused rooste töttu järgi pole andnud vähemalt pole seda näha.
Espoos peaks olema Hort Auto filiaal, proovi seal õnne.
(09-03-2015, 10:35 PM)onu_siim Kirjutas: [ -> ]Espoos peaks olema Hort Auto filiaal, proovi seal õnne.

Eks peab vist proovima jah.Tänud infi eest.

Teema lukku. Hort auto espoo filiaalis käidud , asi korras .Nagu atu sain siis vist vahetati stabil.varras ...igaljuhul - Töö kiire ja korralik ning ka maksumus täitsa taskukohane.Soovitan soojalt!!! Tänud selle koha soovitajale.