Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 190E W201 2.0 remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, olen auto uus omanik ja sooviks saada nõuandeid. Nimelt on autol läbi starter ,oleks vaja vahetada blokikaane tihend ,klapisääre tihendid ,praegu on all neljane kast ja viiene kast on ka olemas ,et kui juba vahetuseks läheb siis kas on mõtekas kohe sidur ka ära vahetada ? kuidas ja mis järjekorras oleks mõistlik tegutsema hakata ja kuidas oleks lihtsam neid asju teha ,kust saaksin osta vajalikud puuduvad osad (tihendid ) ? Ei leia ka kütusepaagi luugi hooba üless et seda avada,kus see võib asuda või kuidas seda üldse avatakse ?
Ära parem hakka seal ise küll midagi tegema kui juba luuki lahti ei saa.
luugi ühte serva tuleb vajutada, pole seal hooba mid otsida.
Parem lase kellegil ära teha, või osta mu igati legaalne ja sõidukorras 190 ja tegele enda omaga tulevikus kui oskusi rohkem.
kes mu eest seda tegema tuleb siis ? tegelt põhiküsimus on et kuidas oleks kõige lihtsam ja mõtekam viis starter ära vahetada ,kui niikuinii lähiajal tuleb need ülejäänud tõõd ka ära teha ,ma oletan et kui ma tahan starterit kätte saada siis ma pean sisselaske kollektori ka küljest koukima ,ja kui see juba maas on siis oleks mõtekas kohe blokikaanetihend ka välja vahetada. tahakski nõu saada et kas mul oleks mõtekas kohe terve mootor maha tirida ,kui nkn käikar tuleb ka välja vahetada ?
Jah, starteri vahetuseks tuleb sul mootor ja kast maha võtta, lisaks oleks mõistlik ka katuseluuk kohe eemaldada. Eusa_doh
Ise panid diagnoosi, et starter, plokikaane ja klapisääre tihendid kutud on?
Tegelikult oleks äkki mõistlik läheneda autole altpoolt kui starterit vahetada tahad. Ei jää sul seal midagi ette, lihtsalt kitsas on.
Kütusepaagi luugi avamisega tuleb väheke vaeva näha. Selleks tuleb pagasist paremalt seinapoolt plastik kate ära võtta et käega ulataksid tahapoole küljeseina ja raami vahele (enne püüa taskulambiga või muu valgusesemega sinna valgust näidata et näeksid kus umbes asub luugi lukustusmootor, selle küljes on punane ümarplaat), kui seda tõmmata enda poole siis peaks luugi lahti ka saama aga enne võta kesklukustus maha muidu võib uuesti kinni lükata (ainult siis kui lukk korras on).