Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Viskab vahest õlitule ette
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Viimaselajal on hakanud aega ajalt viskama hoiatust et õli liiga vähe, jättes auto seisma võti välja ja siis uuesti tagasi kirjutab kompuuter et õli liigapalju võta vähemaks. Hoolduse kõigus sai sisse valatud 7l mis peaks kirjadejärgi norm olema õlivattas näitab et on kogu plasmassist otsa ulatuses ehk siis katuke normist kõrgemal. Ühesõnaga veateaadet aegaajalt viskab kuid füüsiliselt on õli olemas ja pole 5000km juures grammigi vähenenud. Autoks W203 c200 kompressor 2001a
See ei pruugi nii lihtne olla. Näiteks võib viga olla ka liiga harvas õlivahetuses, kehvas õlis või siis on andur õhtul või must.
Hooldus sai tehtud poolaastat tagasi ja õliks on mobil 0w40 üle võib seda üli olla kuskil 30ml. Hoiatuses kirjutab et õli liiga vähe.
Noh kui õliga ja vahetustega on korras, siis jääbki üle andur.
Mitu õlivahetust sa ise teinud oled?
(02-01-2015, 10:57 PM)MB90kW Kirjutas: [ -> ]Noh kui õliga ja vahetustega on korras, siis jääbki üle andur.
Mitu õlivahetust sa ise teinud oled?

Peaks vist neljas hooldus olema ja viimased 2 olen ise teinud, niivana autoga teeninduses käimist ei pea vajalikuks kui endal tööriistad käespüsivad. Pole eriti vahet kas teeb seda teenindus võ teed seda ise nimekirja järgi.
Ära kohe siis uut andurit ostma torma. Võta küljest ja puhasta ära. Või vaheta mõned korrad õli tihemini, kui intervall ette näeb.
Probleem lahenes Kui imesin osa õlist välja nüüd ei kirjuta enam et õli liiga vähe.