Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: jätab vahele, suitseb ja "lagiseb" w124 Diisel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
om605 2.5 83kw
Külmast peast vahet pole mis ilm on, läheb poole pöördedega käima, ja käib ideaalselt, ei suitse, et kolista ja ei jäta vahele. Alati hakkab jama pihta, kui mootor on umbes 40-60 kraadi seieri järgi. Soojast peast on käivitus halb, peab tegema 2-3 pööret. Vahel aitab see, kui pikemalt "küünalt" anda, ehk siis oodata 5-10 sekki peale tulukese kustumist. Igatahes, tegin ka video, jahutusvedeliku ei kao, aga suitseb kahtlaselt, õrnalt sinakas ja kohati veidike "toore" kütte haisuga.
Video halb, kuid ehk saab aru, tegelikkuses on sees ka suht hull värin, ning mootor rapub päris palju. Nagu ennem mainisin, külmast peast kõik ok. Kõlin jääb sisse ka soojast peast, kuid mitte nii palju.
Proovisin ka nii, et kui vahele hakkas jätma, keerasin nii kiiresti süüte sisse-välja, et mootor ei jäänud seisma, st et andis küünlaid veidike aega ning see aitas isegi.

Mõni pihusti? Pump? või hakkab kohviks jääma? Pihusti ülevoolud ei leki ning on kuivad, pihusti ümbrused samuti. Kütusesüsteemis lekkeid ei ole
Kütusefilter(hengst-mann, samuti ka paagisisene ning ka peenike sõel mis on filtri korpuses eraldi) just vahetatud, samuti ka õli(teboil 10w40)(150km tagasi)

Pihusti/pihustid, mootori surved, seejärel pump. Kas mootori surved ühtlased on võimalik ka mõnes diagnostika kohas teada saada, kas nad seda teevad või oskavad on iseasi. Küünla või pihusti august saab täpsema tulemuse.
Küsiks et eestist ka kuskil võimalik osta pihusti otsa? Telliks kohe kõik ära. Hetkel leidsin ebay'st, aga seal 15 naela postikulu(otsad ise 50 naela), ehk leiab eestist odavamalt.. Big Grin
On sul omal stend milles pihusti töötamist ja pihustusrõhku mõõta? Vajadusel seibidega reguleerida? Nendel meestel on olemas ka otsad kellel stend.
Kuid kui tead otsa marki peaks olema suuteline iga pood tellima. MB varuosadest küll sai.
Okei, siis lähen Siemanni jutule.