Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M: W210 E300 D Elegance varuosadeks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Müüa paar nädalat tagasi üle katuse käinud hõbedast värvi 96. a E300 D Elegance, sedaankerega. Automaatkäigukastiga.

Umbes 90 km/h sõites (rekka kaldus vastassuunda) ja kokkupõrke vältimiseks pani libedaga kraavi ja üle katuse (Mercedes-Benz on õnneks piisavalt kõva plekiga, juhil puudusid igasugused vigastused).
Seisukord on selline, et kõik keredetailid on kannatada saanud; esiklaas on eest ära võetud, teised klaasid on terved; mõlemad peeglid katki; parem esiosa ja külg on korralikult mõlkis; katus on esiklaasist keskosani 15 cm allpool, piilarid on omal kohal; kapoti üks lukustustest on kinni, pole hakanud kangutama; tagumise parempoolse ukse polster on puudu.

Mootor (R6 100 kW, vabalthingav) töötab kui kellavärk, käivitus enne ja ka praegu väga hästi, mina sõitisin temaga üle 30 000 km probleemivabalt. Läbisõit on 448 000 millegagi. Lisadest on olemas 4x elektriaknad, elektriline katuseluuk, püsikiirusehoidja, konditsioneer (ei töötanud ka enne avariid), elektriline tagakardin, Pioneeri  CD-makk, 17 AMG veljed (pole originaalid, aga tagapool on kiri Made in Germany), originaal MB teisaldatav kärukonks, istmesoojendused, isetumenev peegel, veojõukontroll, kõige lihtsam käsitsi reguleerimisega must sisu, originaal MB logodega kummist jalamatid, v-b midagi veel. Kas kõik need vidinad ka töötavad, pole uurinud.

Enne avariid oli kere seisukord juba kehv, juhi ratta juurest tungrauaga üles tõsta ei saanud, pidi sillatala alt tõstma.
Pigem sobibki doonoriks mõnele uut südant ootavale mersule, mis vajaks ka uusi velgi ja muid pudinaid. Taastada pole mõtet, selleks on palju paremaid eksemplare olemas.

Auto on minu nimel, igasuguste piiranguteta, paagis veel 40 l diislit ja kehtiva ülevaatusegagi (05.2015). Ehk täpselt sellises komplektsuses nagu ta igapäevakasutuses oli, midagi maha krutitud ei ole.