Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: signalisatsioon S211 tarvis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Teab keegi soovitada signalisatsiooniseadet S211 Mercedese jaoks? Mul puudub igasugune varasem kogemus autosignalisatsiooniga, kuid natuke erinevate andurite kohta lugedes, siis eelistaksin kas mahuanduriga voi mikrolaineanduriga(tuvastab ka liikumise auto lähedal) alarmi. Näiteks jäi mulle silma see signalisatsioonisüsteem. Töötab originaalpuldist ja valikus on nii ultraheliandur kui mikrolaineandur. Või on sellel mingid puudused? Kui keeruline säärase alarmsüsteemi paigaldamine on? Pean just silmas riistvara(andurid, kõlar) installeerimist viisil, et tulemus oleks ühelt poolt esteetiline ja teisalt et kogu alarmisüsteem töötaks nii nagu ette nähtud.
See Secure C500 on täitsa hea valik. Uus defa on ka täitsa okei, aga kõvasti kallim. Kindlasti pane ultrahelianduritega, mikrolaine tekitab aeg-ajalt valehäireid ja paigalduskohta tuleb hoolikalt valida.

Kui oled autoelektrik, siis paigaldamine ei ole väga keeruline, kuigi MB 211 mudelile on paigaldus veidike suurem töö. Pasun tuleks panna mootoriruumi võimalikult kuiva kohapeale ja kust heli võimalikult hästi välja pääseks.