Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211, mõningad küsimused
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tervitus.
Selline jant, et kui tuled on "AUTO" peal, siis päeval ei lähe mitte midagi ees põlema.
Tahangi küsida seda, et kas saab kuidagi minna sätetesse, kus on daylight mingi option olemas? Ise arvasin, et selline koht on kuskil peidus, ja seal on tõonäoliselt OFFi peal?
Komiinstrumendi menüüs peaks selline punkt küll sees olema - pidevad päevatuled. Praegu ongi AUTO režiim kus valgel ajal tulesid põlema ei panda.
Keskmised päevakad võiksid ju ikka põleda Icon_rolleyes

EDIT: Kusagil peaks ju olema menüü kus saad sättida näiteks leaving home tulede pikkust jne.. Command sätetesse sain mingi trikiga kindlaid nuppe all hoides, aga seal ei olnud. Siis ütles google, et kellaplokil vasakul nuppu 3x vajutada, mul ei tulnud küll menüüd ette Rolleyes
(01-11-2014, 02:09 PM)even Kirjutas: [ -> ]Keskmised päevakad võiksid ju ikka põleda Icon_rolleyes

EDIT: Kusagil peaks ju olema menüü kus saad sättida näiteks leaving home tulede pikkust jne.. Command sätetesse sain mingi trikiga kindlaid nuppe all hoides, aga seal ei olnud. Siis ütles google, et kellaplokil vasakul nuppu 3x vajutada, mul ei tulnud küll menüüd ette Rolleyes

roolinuppudega lähed: settings>lighting ja sealt edasi on tuledel valik constant või manual. valid CONSTANT
Tänan sind, probleem lahendatud. Ma ei saanud algul lihtsalt pihta, kuidas settingsitesse saab, saksakeelne oli Big Grin
Uut teemat ei hakka tegema, muutsin teema pealkirja.
Küsimusi on veel..

1. Taga on navi box, seal on mingi plaat sees (harman/kardon mingi original, valge.. kindlalt ei saa öelda praegu)
Sellega on see teema, et baltikumi peal pole? Passatil puutusin sellise asjaga kokku, kui baltikumist välja sõidad, siis näitab kaarti ka. Mersul pole käima saanud.. Piraadikat ka ei julge kohe vorpima hakata, kuskilt poole silmaga lugesin, et on see oht, et keerab süsteemi tuksi?
2. Järgmine küss, kui cb box sõidab peidust välja, kuhu 6plaati sisse käib. Aga siis mille jaoks on see pilu mis on ekraani kohal?
3. Kas DVD filmi saab mängima panna mingi trikiga? Wink Auto 2003a, COMAND süsteemiga.
DVD filmid saab mängima panna kahte moodi. Üks on läbi peidetud menüü (paraku ei mäleta menüü koodi) ja teine võimalus on comandile uuendus teha.
Peidetud menüüsse pääsesin minu mäletamist mööda service+mute+call end.. Keeruline see sisu seal igaljuhul tundus Icon_razz
Ootaks teadjatelt teistele küsimustele ka vastust, aitüma Thumbsup
Kui on ikka euroopa turu jaoks toodetud Comand, millel on "video" nupp siis pole mingit dvd aktiveerimist ju vaja. Dvd plaati ja ka cd, ( mp3 cd) plaati mängib comandi enda lugeja. Vanema softiga Comandil saab "salamenüüst" akriveerida sõidu ajal videopildi näitamise, uuema softiga "salamenüüsse" enam sisse ei saa ja aktiverimiseks on vaja Star-i. Uus soft võimaldab Mp3 mängida ja cd text-i kuivada ja nipet näpet veel.
Ise kirjutatud plaate on navi lugejal raske lugeda ning laseri väsimine on kiire tekkima. Tänaseks päevaks on muidugi enamus neist ka oma eluea lõpul. Originaal navi plaadi saad näit. eebayst, mb esidusest. Plaat pole odav ja navi süsteem ise, kui selline on aga ajast ja arust. Isiklikult arvan, et pole sinna mõtet investeerida arvestades nutiseadmete võimalusi.
Nii.. CD Boxi viskasin MP3 pulli pärast sisse, kas üldse töötab Big Grin Töötas.
Kelladeblokil näitab Track 1,2,3... , Comandi displayl ikka loo nime. Comandi lugejaga on selline värk, et... Kui ma plaati otsa panen sisse, (sinna display kohale eks?) peaks ise kerima hakkama? Mul ta ei taha plaati sisse võtta..

Ja sellel navi teemal, pigem lihtsalt poisil oleks olnud huvitav vahtida, kuidas kaardil auto sõidab Eusa_dance
Comandi enda plaadipilu ei ime plaati sisse.. Mis häda võib olla? Tahtsin proovida, kas DVD mängib.
Ja teine asi, see easy-entry süsteem enne töötas, nüüd ainult rool liigutab end.. Sätetest on, seat + steering wheel peal..
(28-11-2014, 08:00 PM)even Kirjutas: [ -> ]Comandi enda plaadipilu ei ime plaati sisse.. Mis häda võib olla? Tahtsin proovida, kas DVD mängib.
Ja teine asi, see easy-entry süsteem enne töötas, nüüd ainult rool liigutab end.. Sätetest on, seat + steering wheel peal..

Comand katki. EE kohta ei oska kommenteerida, ehk arvuti abiks vea tuvastamisel.
Tere, vaatasin, et siin eespool päevatuledest juttu, et ei hakanud siis uut teemat tegema.

Aga küsimus selline, et praegu lähevad tuled automaatselt põlema mõlemas astmes (AUTO ja 0 astmes). Põlema lähevad park + lähituli (ksenoon), aga kas on võimalik nii, et näiteks ühes astmes läheks põlema ksenooni lähitule asemel park + udu tuled?

Kuna praegusel ajal on lubatud selline tulede kombinatsioon (park + udu), siis parem tahaks säästa ksenoone päevasel ajal ja kasutada nende asemel udutulesid.
Ma ei saa nendest xenon pirni säästjatest aru.
Originaalpirnid ei maksa tänapäeva mõistes midagi. Ja kui neid ei raatsi panna, siis suvapirnid saab 25€ eest paari kätte, mis näitavad täiesti okei ja kestavad kah aasta raudselt ära.

Ma kah harrastasin vahepeal park+udu sõita, aga siis hakkasin täheldama, et kõrvaltänavatelt keerati päris tihti peateele ette. Ja tõsi ta on, see udutuledega liikuv auto on üldjuhul oluliselt kehvemini märgatav, kui lähituledega liikuv auto.

Kui lihtsalt tahta popp ja noortepärane olla, siis on park+udu kombinatsioon aksepteeritav. Aga see xenoni säästmise jutt on küll halenaljakas juba. Icon_lol
Ükskõik see säästmine siis, aga ikkagi kas on võimalik kuidagi saada park+udu peale?
Kui mälu ei peta, siis vist Stariga sai. Äkki keegi targem, kes igapäevaselt tegeleb, oskab öelda.
Tere.
Mure e200 w211 2.2cdi 90kw 2003 automaat. ei käivitu kylmaga. uus aku,õli-filter,õhufilter. aku jäi juba lahjaks ketramisest. panin krokodillidega dodge rami.t voolu ja hyppas kohe käima. ???
(01-12-2014, 01:57 AM)Reimz494 Kirjutas: [ -> ]Tere.
Mure e200 w211 2.2cdi 90kw 2003 automaat. ei käivitu kylmaga. uus aku,õli-filter,õhufilter. aku jäi juba lahjaks ketramisest. panin krokodillidega dodge rami.t voolu ja hyppas kohe käima. ???

Klaaskuul näitab, et autol on mingi häda küljes.

Seal võib olla vooluprobleem, kütuseprobleem, immoprobleem, õhuprobleem... Asjalik diagnostik suudab vast põhjuse arvuti abiga välja selgitada.
Armatuuris mõni liigne tuli ka põleb? Võibolla mõni eelsüüteküünal ei toimi enam?
Näitab, et auto temp läheb 50-60 kraadini (ja rohkem ta kõrgemaks ei lähegi) Samas läheb väga kiiresti salong soojaks külmade ilmadega.. Mis jant võib termostaadiga olla? Ära vahetada uue vastu?
3.2 150KW

Teine asi, seistes ajab vingukat sisse.. Kust alustada tuleks? On kellelgi olnud sellist probleemi?

Kolmas asi.. displeil keskel küsib "Main inspection performed on time" ja "Emission inspect performed on time"
Uurisin selle kohta, kuidas saaks kustutada.. Proovisin kõik serviced confirmida. Ei aidanud. Siis võtsin "additional work", otsisin need kaks asja ülesse ning lükkasin datel aastaarvu edasi. Confirmisin mõlemad. Ikka ei aidanud. Proovisin kõiki serviceid cancellida, ikka ei aidanud.
Lehti: 1 2