Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W212, E250 küsimus park andurite kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Tundub, et w212 kerega autode kohta on esialgu veel siin üsna vähe infot, kuid proovin endiselt.

Nimelt on autol need kõige tavalisemad park.andurid nii ees, kui ka taga
Ees on selline musta värvi umbes 10cm pikkune tabloo ja taga laes sarnane asi. Nad näitavad mõlemad lihtsalt kollaste-punaste täpikestega kaugust objektist. Tahtsin küsida, kas oleks võimalik kuidagi seda ümber programmeerida nö visuaalseks ka, et ilmuks mingi graafik auto displayl? Parkimiskaamera taha paigaldada on kindlasti üsna kallis lõbu?! Kuid piisaks ka lihtsalt kui ta piiksudes ja auto ekraanil näidates paremini märku annaks - praegune variant on üsna nigel.

On kellegil mingit infot või teate kedagi, kuhu võiksin pöörduda?

Aitäh
Parktronic on parkimisabi. Parkimist peab oskama ka ilma selleta.
Samas on autol olemas peeglid ja tulukesed on ju piisavalt head teadmaks kui kaugel oled takistusest ja millal seisma jääda.

Antud tekst on otsast lõpuni täis irooniat.
Minuarust olid üsna õigustatud küsimused. Sa pidasid mind vist päris idioodiks. Olen eelnevalt autosi omanud küll, koos parkimis-anduritega ja ilma nendeta. Sõidukogemust on ka päris mitu head aastat ja ei tulegi ette mitte ühtegi korda, kus oleks lihtsalt "parkides" kuskile külge rihtinud.

Kuna olen lihtsalt värske MB omanik, siis küsisingi et kas saaks midagi autol täiendada/muuta. Selle asemel, et mõistlikult vastata, hakatakse niisama mingit lolli moraali lugema, et miks üldse neid parkimisandureid vaja on, et niisama peab oskama peeglitega parkida??!! Smile Uskumatu

Huvitav kes see rumal inimene oli, kes autodele need andurid ja parkimiskaamerad välja mõtles, kas tema ei teadnudki, et tänu peeglitesse vaatamisele saab ka autot parkida?
Tänud onu_siim vastuse eest.

Sain ka ise uurida ja asjast targemaks. Ainuke variant ongi, kui on park-kaamera või tavalised andurid, vahepealset varianti mersudel ei olegi
Tsitaat:Selle asemel, et mõistlikult vastata, hakatakse niisama mingit lolli moraali lugema, et miks üldse neid parkimisandureid vaja on, et niisama peab oskama peeglitega parkida??!! Smile Uskumatu

Ei lugenud moraali. Teksti lõppu ju kirjutasin, et tekst täis irooniat.
Veidike musta huumorit peab ikka olema. Võtab suu muigele ja parandab enesetunnet.
Kui punasesse läheb, hakkab piiksuma ka.
Aga tänud jagamast oma uuringu tulemust, nii et siis teada et järgmine samm kaamera ...

e-bays maksavad tagurduskaamerad alates 25€ ja täiesti töötavad kaamerad kusjuures. Olen oma silmaga näinud 2 e-bay kaamerat mis rändasid w211 tagaluugi külge ja pilt, mis comandile kuvati oli vägagi asjalik.