Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: S124 -94 , konditsoneeri probleemid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Isendiks S124 -94 aasta auto, probleem siis konditsioneerga. 1)puhub salongis vaid kuuma-kraanid töötavad,kontrollitud; tsirkulatsiooni pump töötab 2) vahetasin salongis temp.reguleerimis ploki-muutust ei toimunud. Nüüd aga viskas äkki konditsioneeri vendi tööle ja vahest läheb EC nupu tuli põlema ja vahest mitte midagi (kui vajutad). Õhukuivati- ja siseringlusnupud ei lülitu vaid vilguvad kui nuppu all hoida ja nad vilguvad koos kuigi hoiad vaid ühte nuppu all. Kas konditsioneeri vent peab siis tööle minema kui sisse lülitada EC ? või see peaks toimuma automaatselt temperatuuri järgi? Kas laes olev temperatuuri andur võib segast panna? Kas kellegil on olnud kokku puuteid selliste asjadega?
Selle sooja puhumisega tekkis küsimus: kui ta salongi temp.andurilt signaali ei saa kas siis puhubki vaid kuuma? Suvel paigaldasin hansfree süsteemi ja siis sai korra seda lae polstrit lahti võetud ja tagasi kokku.Kui nüüd oli nii, et selle käigus võisin temp.anduri juhet vigastada ja enam ei toimu signaali edastust, sest suvel see probleem alguse sai.Kena oli kui rattastel saun Retard
Algatuseks tea, et EC lülib külmaseadme välja.

Ning kõigil MBdel köetakse voolu puudumisel täie rauaga. Kas Sinu isendil vool klappideni tuleb (keskmisele klemmile)? Kas äärmistele klappidele kereühendust antakse, kui külmale keerata?

Vilkumine viitab mingile jamale plokis endas.

Temperatuuriandur on laelambi juures, kuid sellest õhku läbi imev ventilaator eluneb kindalaeka/kõrvalistuja õhkpadja taga armatuuri all.

Loe vanemaid teemasid, seal on hulk vihjeid.
Ok, nüüd siis kolme rullikuteplokki proovitud ja ei mõhkugi.Klapid ju saavad signaali rullikutelt. Kas mass klappidele võetakse kohe sealt samast amordikannust ? Kas rullikute ja klappide vahel on veel miskit (kaitsmed,relee) ? Kus need võivad asuda?
(29-08-2014, 06:57 PM)966mkr Kirjutas: [ -> ]...
Klapid ju saavad signaali rullikutelt. Kas mass klappidele võetakse kohe sealt samast amordikannust ?
...

Ei, klappide keskmisele klemmile antakse peale pidev vool ja paneel annab massi, et klappe sulgeda. Kereühenduseks on kardaanitunneli peal olev polt.