Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Tahaks teada E230 /342ARV
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Keegi on kunagi selle auto tagumised elektriaknad välja lülitanud! Tahaks teada kust kohast ja mida sa teinud oled? Oleks lihtsam....taastada.Eusa_wall
(17-08-2014, 09:03 AM)MerSeedus Kirjutas: [ -> ]Keegi on kunagi selle auto tagumised elektriaknad välja lülitanud! Tahaks teada kust kohast ja mida sa teinud oled? Oleks lihtsam....taastada.Eusa_wall

must sedaan mercedes w124 4 el aknaga ja täiesti ülevärvitud 2006a ?
selle akna jama seal juba ammu . käisin seda autot vaatamas 2011aastal aj oligi selline asi. pead vahetada kogu juhtmestiku koos releega kuna meie vist proovisime releet panna !
Kusagil ees ka ju lülitit tagumiste akende ellimineerimiseks.
Kui lasta vool uksel olevasse pistikusse siis aken käib üles-alla aga vool ei jõua lülititesse. Keegi nagu oleks sihilikult asja välja lülitanud või kuskilt miskit läbi lõiganud.
Aga kas eest lülitist toimivad?
Toimivad ainult esimesed aknad ja tagumised siis kui sinna ukse sees otse vool peale lasta. Üks teadjamees pakkus välja variandi ,et tagumised aknad on välja lülitatud selle pärast ,et ei kraabiks aknakilet ära. Ilmsel pean siis mingi targema elektriku juurde minema.Eusa_wall
Lapselukk on ka tagumistel klaasidel!
Vaata StarFinderist järele, kust kandist elekter võetakse, milline kaitse. Ja kontrolli lapseluku lüliti järele.
Parem poolne el. peegel ei toimi ja lapselukk ka ei toimi!
El. peegel isegi toimib ja kesklukk töötab nagu jummal juhatab aga aknad ei toimi nii ehk naa. Kas selle tagumise akna jaoks on siis mingi eraldi relee selleks otstarbeks või mis?
Teema sai selle pärast siia üles riputatud ,et äkki mõni algupärane omanik kes selle asja tekitas oskab ja teab milles on point!
Ma ei tea kas mootor ja selle komponendid ka midagi asja juures mõjutavad!? Tehase poolt on kapoti all olnud 2,3 B ja kui mina auto sain siis oli seal 2,6 B mille ma minema viskasin koos aju ja muu jamaga, nüüd mootoriks 3,0 D.....
Ok, Starfinder tõesti 124 ei sisalda. See on kui masinast saladus tehakse...
Panen mõned pildid, ehk abiks.
[attachment=5880]
[attachment=5881]
[attachment=5882]
[attachment=5883]
(20-08-2014, 01:22 PM)MerSeedus Kirjutas: [ -> ]Teema sai selle pärast siia üles riputatud ,et äkki mõni algupärane omanik kes selle asja tekitas oskab ja teab milles on point!

kui on vanem variandiga juhtmestik siis releet pole , relee asub igas nupus,

aga kui uuema tüüpi siis relee tagaistme all !!!
(21-08-2014, 02:28 AM)arturmalcik Kirjutas: [ -> ]
(20-08-2014, 01:22 PM)MerSeedus Kirjutas: [ -> ]Teema sai selle pärast siia üles riputatud ,et äkki mõni algupärane omanik kes selle asja tekitas oskab ja teab milles on point!

kui on vanem variandiga juhtmestik siis releet pole , relee asub igas nupus,

aga kui uuema tüüpi siis relee tagaistme all !!!

Relee all pead siis silmas Comfort funktsiooni?
Taga istme all on mingid releed küll aga üks relee oleks nagu puudu ,seal paljad klemmid vahivad vastu. Mis selle relee mark või markeering olema peaks?
Teema lukku - eks pean ikka posima hakkama!