Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 suunatule probleem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
W210 2001 aasta masinal mul siis selline mure suina tuledega, et vasak suund on sees isegi siis kui lüliti null astmes on. Kui paremale suund lükata siis kustub ära ja parem toimib. Kang muidu töötab täiesti normaalselt.
Kust viga otsima hakata. Kang saba andnud. Või võib kahtlustada releed või mingit moodulit?
(10-06-2014, 09:29 PM)Majori Kirjutas: [ -> ]W210 2001 aasta masinal mul siis selline mure suina tuledega, et vasak suund on sees isegi siis kui lüliti null astmes on. Kui paremale suund lükata siis kustub ära ja parem toimib. Kang muidu töötab täiesti normaalselt.
Kust viga otsima hakata. Kang saba andnud. Või võib kahtlustada releed või mingit moodulit?

Kas kõik suunatuled põlevad kui kang nullis? Põlevad või vilguvad? Kuidas ohutuled töötavad? Kas gabariidid põlevad normaalselt või vilguvad koos suunaga?
Kõige tõenäolisemalt on kang vigane, täpsemalt vasaku suunalüliti klemm on liiga suurest vasaku suuna näitamisest ära väsinud ja jääb pidevalt ühendusse. MB-l on süsteem selliselt lahendatud, et vasaku ja parema suuna signaal liigub kangist välja samu juhtmeid pidi, erinevuseks on ainult takistus. St vasaku suuna puhul käib signaal läbi takisti ja parema suuna puhul otse. Sellest ka efekt, et kui parem suund sisse lülitada, siis vasak kustub ära.

Lahenduseks on kangi vahetus. Soovitaks kindlasti uut kangi, kuna kasutatud kangi puhul võib viga varsti tagasi olla. Teoorias peaks olema võimalik ka kontakte parandada, kuid see eeldaks ikkagi vajalikku materjali uute kontaktide jaoks.

Uus kang küljes, viga kadunud. Ei viisind neete lahti puurima hakata ja ratsida. Tänud vastamast.! Smile