Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w202 koliseb.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis selline, et sõites vähegi ebadasasel teel tekib esisilda kolin. Kolin on selline nagu kiirem, ehk siis ühest august läbi sõites käib nagu kolm- neli kolksu järjest. Nagu selline login kohe läbi.

Tungi peal proovides ratast liigutades lõtku ei ole. Samas käisin ka estakaadi peal ja heebliga kangutades sharniirides ega õõtsapuksides ka viga ei tundu olevat.

Milles võiks viga veel olla? Alguses arvati et viga on stabika puksides, aga visualselt vaatlusel selle viga küll ei ole. Hääl ongi kohe selline nagu kondi puks oleks päris puudu, kuigi sel konte ei ole esisillas.
Roolikarbis/latis ei ole liiga suurt lõtku?
(27-05-2014, 08:52 PM)killer666 Kirjutas: [ -> ]...
Hääl ongi kohe selline nagu kondi puks oleks päris puudu, kuigi sel konte ei ole esisillas.

Aga on puksid, mis oskavad ka päris kenasti kolised. Eriti säärased, mis veel tehaseriiulit mäletavad...
No puksidel on kumm ümber ikka ja terve. Lihtsalt selline login on, et midagi nagu oleks päris katki kohe. Proovin mingipäev uuesti kangutada. Nina tundub tsipa liiga kõrgel olema, äkki amordid käivad lõpuni lahti?
Piduri klotsid (vedru või plekk mis kinni hoiab on kulunud) ja suport liuguritel (liugurid kulunud) võib sellist kolinat teha.
(29-05-2014, 10:58 PM)killer666 Kirjutas: [ -> ]No puksidel on kumm ümber ikka ja terve. Lihtsalt selline login on, et midagi nagu oleks päris katki kohe.
...

See kumm kõvastub kenasti ja hakkab kolisema.

Meite HH kannatab praegu just selle käes: stabikavarda otsad on kulunud ja sügisel paigaldatud puksid ei istu tihedalt. Lõtku poole näha, kuid on näpuga tunda. Kolin on aga mehine.

Samas ei valista, et seal on miski muu tõepoolest katki - peab kangutama ja proovima. Väikeseks meeldetuletuseks: MB šarniiri lõtku ei leia, kui auto ratastel on. Peab koormusest vabastama, siis alles näitab. Või ülevaatuse stendil väänama...
Uurisime veel uuesti , aga ikka ei saa aru. Üles alla ei mõjugi , aga kui näiteks keerad ratta välja ja lööd jalaga vastu mustriosa, siis on salongis täpselt sama heli. Nagu siis ratta edasi tagasi liikumisel tekkiv heli.

See vot jah , et estakaadi peal on ju rattad maas.
(02-06-2014, 11:32 AM)killer666 Kirjutas: [ -> ]...
kui näiteks keerad ratta välja ja lööd jalaga vastu mustriosa, siis on salongis täpselt sama heli.
...


Rooliotsad...Icon_rolleyes

Pendelhoob on ikka tihedalt pesas?