Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w202 c180 atm.-kast ei toimi korralikult
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kastil õli sees ilus puhas. Tegu ilmselt neljakäigulise kastiga (aastast 1995). Vahetab jõnksudega, venitab hullu moodi - nagu jõust jääks puudu. Soojana on tiba parem aga venitab ikka. Kick down toimib. Ilma kick downita pole kiirendust olemaski. Tundub et kasti juhtimises mingid häired. Kust hakata otsima?
Kui kõrgele pöörded laseb, kui libistab?

Kastiõli kärsahaisuga?

Kas mootor ikka jaksab vedada?
Pigem just ei libista vahetab ära ja suht jäik selline on. Kastiõlil pole kõrvalist lõhna. 50 pealt oli täna igatahes neljas sees ja alla ei suvatsenud vahetada, kick downi ka ei vajutanud ning kiirendus sealjuures on Retard Kontrollisin vaakumivoolikud ka üle, suuri lekkeid ei ole, vaid kütuse surveregulaatorisse minev toru oli katki. Auto on kusjuures õige läbisõiduga 220000 ja osa töid on isegi vanast peast esinduses lastud teha. Kas see 1,8 ongi selline uim, mul 10 aastat tagasi oli e30 bemar, see oli oma 92 kilovatiga küll väga tegija võrreldes selle mersuga.
Mul hetkel seesamune 1.8 ja automaat, küll vahetab mul veidi libistades aga väga uimane ta küll ei ole, võrreldes selle 2.0 manuaaliga mis mul varem oli on ta ikka suht samma patta.
Kuigi mul ka kastiga probleeme ja hakkan tõenäoliselt lähiajal kasti tükkideks lammutama ja topin remondikomplekti sisse(kui leian selle remondikomplekti...), kui kõik õnnestub siis riputan ka video ja pildimaterjali üles, saad ehk sama teha, kui igav on