Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 kõige kallimad jupid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Plaanin oma eelmise W124 200 D emmerisse viia. Tagasild perses ja üle 100kmh sõites läheb keema. Ülevaatus küll augusti lõpuni, aga vaevalt keegi seda junni osta tahaks. Mõtlen nüüd, et paar kallimat juppi võiks küljest ära tirida. On kellelgi äkki soovitusi anda (mingi orienteeruv hind võiks ka olla, ma ei tea Mercedes-Benz juppidest midagi)? Palju neil juppidel üldse turgu on?
Pane masin varuosadeks müüki kuuks ajaks (piltidega) ja küll need hinnad kujunevad ise välja. Mingit ulmeraha sa küll ei saa, aga kindlasti paremat kui metallina maha müües.
Terved tuled, stanged, genekas, starter, ukselukkud võtmega, salongi ventikas, esi tiivad, terve juhiiste, visko sidur, summuti. Aga neid asju tasub ainult siis maha võtta kui nad täitsa terved, poolpiduseid pole mõttet maha kiskuda.
Palju terve auto hind?
Mul oleks ka ostuhuvi, ´vasta mu PM´idele Eusa_angel
Ma arvan, et terve auto hind on mingi 350€. Sest mul on üks 200D veel ja olen äsja genekale kap remondi teind. Nii et väiksema hinnaga pole mõtet müüa. Pigem endale ja rahvale juppideks teha. Eks varsti hakkan realiseerima teda kui rohkem aega tegeleda. Paar nädalat läheb ilmselt. Võimalik on ka mingi variant, et võtan küttepumba, geneka ja starteri maha ja siis läheb kaalu hinnaga mõnele soovijale. Aga jah, natuke ootan veel sellega ja siis teen müügi sektsiooni teema.