Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 200 TE 2.0 90 Kw ei lähe pöörde
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Käivitub ideaalselt , aga gaasi andes selline tunne et , jääb kütet väheks. Kui rahulikult gaasi vajutad laseb sõita aga nii kui natuke rohkem gaasi nii hakkab pooma.
Tegelikult oleks viisakas kirjutada auto andmed täpsemalt. Mis keremudel, aastaarv, bensiin või diisel. Ma usun, et paljud ei viitsi mõistatada, mis masinaga on tegu ja seetõttu ei vasta siin teemas.
Alustada võiks näiteks kütusefiltri vahetamisest.
(22-04-2014, 09:55 PM)kaupo51 Kirjutas: [ -> ]Tegelikult oleks viisakas kirjutada auto andmed täpsemalt. Mis keremudel, aastaarv, bensiin või diisel. Ma usun, et paljud ei viitsi mõistatada, mis masinaga on tegu ja seetõttu ei vasta siin teemas.
Alustada võiks näiteks kütusefiltri vahetamisest.


Autol bensiini mootor ,kütuse filter vahetatud katsetatud sai ka töötava auto pealt bensiini pumpasid! Kuid ei muutnud midagi!
Kas kat ei või umbes olla?Kunagi oli sama jama e-w210el.Kat sai eemaldatud ja asi toimis.
(23-04-2014, 09:23 AM)tyyp1234 Kirjutas: [ -> ]Kas kat ei või umbes olla?Kunagi oli sama jama e-w210el.Kat sai eemaldatud ja asi toimis.

Võib küll. Nagu võib umbes olla kütusetrass või pihustid või peetis pritse juhtimine või annavad küünlajuhtmed üle või on küünlad ise kustunud või....