Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Uksed ei lukustu puldist. 2004 e-klass
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure , et kas oskab keegi öelda miks pult ei lukusta uksi, aga avab kyll kui käsitsi uksed lukku panna . Patakad vahetatud ja kummagi puldiga ei toimi . Ehk keegi oskab aidata .
Proovi, kas siis kui võtme otsa, juhiukse lingil olevasse väiksesse aknakesse suunad, kas siis töötab, kui ei siis on ka infrapuna vastuvõtja kutu. Kas tagumised kaitsmed oled üle kontrollinud? Kas raadio vastuvõtt normaalne?
Tere. Puldist alguses avanesid uksed hästi lähedalt. Nüüd puldist ei avane üldse kaitse korras patareid uued. Puldi restart ei aidanud. Samas ka raadio laineid ei võta nii tugevalt kui peaks. Mis jama olla võib
Kui patarei on uus ja selle pinge püsib (mida tasub kontrollida!), siis jääb üle puldi enda rike. Ehk pulti tasub näidata mõnele asja tundvale tegelasele, Tallinnas näiteks Autokey.ee Madara tänaval.
(09-01-2023, 07:08 PM)Heinrich Kirjutas: [ -> ]Tere. Puldist alguses avanesid uksed hästi lähedalt. Nüüd puldist ei avane üldse kaitse korras patareid uued. Puldi restart ei aidanud. Samas ka raadio laineid ei võta nii tugevalt kui peaks. Mis jama olla võib
Kas universaal?