Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: S124 tagaklaasi pesur ei tööta (vett ei tule)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii isa 1996 kui minu 1994 isendil kummalgi ei tööta tagaklaasi pesur, st nupule vajutades vett ei tule.

Uuriks enne Lesvenisse minekut mis levinuimaks veaks sellel?
paak tühiSmile tagumine ikka
Tal selleks eraldi tagumine paak? Kus see asub?
(09-03-2014, 01:26 AM)nostromo Kirjutas: [ -> ]Tal selleks eraldi tagumine paak? Kus see asub?
Paremal pool-seal kus tungraud
Ok tänud-kontrollin üle kas töesti vaid tühjas paagis vigaThumbsup
Keera süüde sisse ja kui tagumise pesuri nuppu vajutades hakkab tagant kigisevat häält tulema, siis pump on veel töökorras....... Kuna sa ei teadnud tagumise pesuri paagi olemasolust midagi ja kindlasti oled nuppu kõvasti näppinud, siis on reaalne stsenaarium, et sa oled pesuri pumba õhtale lasknud.
Eks teisipäeval selgub kui Eestis taas. Pole önneks seda nuppu vist üle 1-2x näppinud.
Isa autol tagumine paak pooltäis-valasin täitsa täis. Pump töötab (häält teeb) kuid vett ei tule. Nüüd hakkas veel klaasipesu märgutuli ka armatuuris põlema kuigi nii esimene kui tagumine paak täis.

Enda autol oli tagumine paak täitsa täis kuid nupust vajutades kahjuks pump vist ei tööta-igatahes häält ei teinud nagu isa autol.

Kui pumba küljest vooliku ära võtad, kas pump vedelikku pritsib? Siis võib voolik katki või umbes olla. Kui häält teeb aga ei pritsi, on ikkagi pumbaga mingi jama, katki või umbes. Võid proovida korra pumbale teistpidi voolu peale anda, äkki on mingi sodi vahele tõmmanud. Sama võid enda pumbaga proovida, äkki põrutab lahti.
Voolik jookseb tagumise luugi parempoolse hinge juurest üles, las keegi vajutab nuppu ja katsu kas voolik läheb näppude vahel kõvemaks. Kui jah, siis võib täiesti vabalt nii pika seismise peale düüs umbes olla.
Minu massinal streikis esiklaasi pesupump. Vajutad kangi aga ei miskit. Võtsin pumba anuma küljest lahti,koputasin-kõputasin kruvikapeaga vastu pumbakorpust,panin otseühenduse akuga ja samal ajal koputasin pumbakorpust uuesti ning pump hakkas tööle. Eks asi oli selles,et pump polnud kaua aega töötanud. Nüüd teen mõlemale pumbale aeg ajalt udi.