Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: s320 ci w220 suitseb !!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
320 ci suitseb ja mootori temperatuur jamab silbres õeldi et ilmselt plokikaan aga mida tasuks veel kontrollida ja kui suur tõenäosus on plokikaan ??? salong ei lähe ka soojaks !!!!
Viitab tõesti plokikaanele. Surve plokikaanes lükkab jahutusvedeliku kaanest ära ja salongiradikasse jah.vedelik ei jõua.
Milline on suits? valge?
suits on jah valge . aga kust saaks hea hinnaga ja kindlasti korras oleva kaane oleksin väga huvitaud kuna ei taha ju head autot sellepärast veel mahakanda .

tea kas eestis ei liigu selliseid ?
Soovitaksin leida hea remondikoht ja lasta töökojal tegeleda sellega. Võibolla ainult uue tihendi ja kaane lihvimise teema kui ei ole pada liiga kuumaks ajand.
Maha kanda sellepärast ei ole tõesti mõtet Smile
(07-03-2014, 05:49 PM)enrico2012 Kirjutas: [ -> ]320 ci suitseb ja mootori temperatuur jamab silbres õeldi et ilmselt plokikaan aga mida tasuks veel kontrollida ja kui suur tõenäosus on plokikaan ??? salong ei lähe ka soojaks !!!!

Kaas või kaanetihend.
Saaremaal vist alternatiivi Silberile poleCrybaby Kuigi nii vana auto remontimine on neile väga vastumeelne tegevus.

Asendusmootoreid peaks likuma. Või võtad kaanelt koodi ja soetad iipeist selle alusel. Sama tükki võib leida üsna mitme auto pealtWink

Kaanetegijaid julgen soovitada vaid Tallinnast, kuid usutavasti teab keegi Sulle lähemalt ka kedagi soovitada.
no peab proovima kuna ei tahaks head autot majanurka seisma ka jätta .
Kasutatud mootori ostuga kaasneb risk, et see osutub hullemaks kui su enda mootor. Võta (lase võtta) kaas maha, lihvimisse, surve kontroll mikropragude avastamiseks ja uue tihendiga kokku. Sõidab jälle.