Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E320 CDI käigukast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Tekkisid probleemid aut.käigukastiga, paarpäeva tagasi tühjakoha pealt lukustas 2 käigupeale ja enam ei vahetanud, ei lasknud ka ise vahetada aitas auto uuesti käivitamine, siis vahepeal ei jamanud, nüüd midagi konkreetselt piniseb auto all ja vahepeal kaob lihtsalt vedu tagant ära ja kui seisma jääda proovida D või R peal gaasi vajutada siis pöörded ei tõuse, N ja P peal gaasipedaal toimib, samuti aitab auto uuesti käivitamine. Kasti hooldus tehtud umbes 2 kuud tagasi, sisse läks punane ATF mida sai silberist, samuti käik ülejäänud asjad, tihend, pistik,filter, õli tase sai ka õige vardaga paika. Kas kast täiesti õhtal omadega või kannatab päästa?
(25-02-2014, 12:35 PM)GrHo66 Kirjutas: [ -> ]...
Kasti hooldus tehtud umbes 2 kuud tagasi, sisse läks punane ATF mida sai silberist, samuti käik ülejäänud asjad, tihend, pistik,filter, õli tase sai ka õige vardaga paika. Kas kast täiesti õhtal omadega või kannatab päästa?

Kus ja kes tegi õlivahetuse? Mida tema ütleb? Kas "rasedustest" ka tehti? Läbipesu?

Soovitus:
http://www.hobenool.eu/
Veakoodide lugemine aitaks kõvasti lähemale võimalikule lahendusele. Viga võib olla nt mõnes solenoidis või kiirusandurites või ...

Tere!

Mul tekkis sama probleem. Pöörded ei tõuse D ja R peal! Ja ei liigu. Milles oli viga?
Mul oli 3nda käigu siduriketas. Mingi poldipea oli ära murdunud ja hiljem ka ülejäänud ära lõhkunud nii ütles mulle remontija, maksma läks 600 eur kõik kettad lisaks mingid tihendid ja simmerid ja õli koos filtriga uuesti.