Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w221 Bluetooth adapter
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellelgi on kogemust uuema iPhone (5,5s ja ios 7) ning MB HFP bluetooth adapteri ühendamisel ? Pole päris kindel millise mudeliga asi toimib ning oleks soov enne proovida. Ning kui kellelgi on olemas ja ei kasuta oleks huvi ära osta (loomulikult kui töötab mu telefoniga).
Ega minust ilmselt palju abi pole, aga kas tõesti sellel autol pole juba peal BT valmidust? Kas tõesti vaja veel midagi juurde osta ja leiutada/katsetada? Mul on 2011 fordil ja 2005 audil BT peal ja töötab kõigi telefonidega. Mõne telefoni puhul vaid ei loe telefoniraamatut autosse.
(21-02-2014, 12:39 PM)virgo Kirjutas: [ -> ]Ega minust ilmselt palju abi pole, aga kas tõesti sellel autol pole juba peal BT valmidust? Kas tõesti vaja veel midagi juurde osta ja leiutada/katsetada? Mul on 2011 fordil ja 2005 audil BT peal ja töötab kõigi telefonidega. Mõne telefoni puhul vaid ei loe telefoniraamatut autosse.

On olemas BT, aga see ei tööta viimaste telefonidega. Neid standardeid kuidas HF töötab mitmeid, SAP võtab nö üle sim kaardi telefonilt ja HF kasutab seda oma telefoni simina, sellisel juhul telefonis olevat telefoniraamatut autossse ei loeta. HFP puhul HF "juhib telefoni" ja ka telefoniraamat on kättesaadav. Just seda viimast võimalust tahaks.