Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w220 Tartus diagnosti?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!
Kas keegi teab,mônda remondi kohta vôi erasikut,Tartus vôi selle ümbruse.Olen käinud Diia-s,Amservises.Nendes môlemas kohas pole nende testrid abs-le ligi pääsend.
Siis on pigem viga autos. Vaevalt, et teised ligi saavad. Külasta alustuseks Silberit.
(13-02-2014, 06:56 PM)hents99 Kirjutas: [ -> ]Siis on pigem viga autos. Vaevalt, et teised ligi saavad. Külasta alustuseks Silberit.
Sai ka uus abs-i aju ostetud,kuid selles polnud viga.Unustasin esimesse postitusse kirjutamast,et Silberit ei ole vaja soovitada.Kuuldavasti pidi seal ainuüksi veakoodide ette lugemine olema 70€.Otsitava teenenduse all pean silmas midagi sarnast nagu Lesven vms.Tallinn jääb liigakaugele minujaoks.
(13-02-2014, 07:19 PM)miilo Kirjutas: [ -> ]
(13-02-2014, 06:56 PM)hents99 Kirjutas: [ -> ]Siis on pigem viga autos. Vaevalt, et teised ligi saavad. Külasta alustuseks Silberit.
Kuuldavasti pidi seal ainuüksi veakoodide ette lugemine olema 70€.

Kuulake jah igasugu külamutte. Võib-olla on see mingi tavaline viga ja nt. tund tööd.Eusa_angel
Küsmus polnud siiski,Silber Auto-sse minekus,vaid leida môni teine pädev firma kelle teenust kasutada.Muidugi ma ei taha midagi ilma eest saada.Olen ka nôus maksma tehtud töö eest väärilist tasu.Pôhjuseid on mittu miks ma väldin antud margi esindust.Üks nendest on nt see,kui autol leitakse môni pôhjalikum viga,mis ei piirne mône tunniga.Oleks hea kui auto saaks seista antud remondi töökoja juures vôi mehaaniku juures kuni kuu aega.Ei viitsi hakata rohkem,sellel teemal sôna vôtma.Olen kahel korral postitand teema siia rubriiki igal korral olen vastuseks saand alaa"Pöördu silberisse tehakse kôik korda."Usun,et rohkem ma siia ei postita tean kuhu pöörduda. Nod
Aga mida peaks soovitama? Margiesindusel on reeglina väljaõpe (ja ligipääs oskusteabele) ja parimad riistad töö teostamiseks. Jah, võibolla tundub kallis, aga lõpuks käid pool linna läbi, maksad igale ühele 15€ ja ikkagi asja ikkagi ei saa. Igaüks üritab ja proovib, lõpuks tunnistab, et ei saa tõesti ligi, aga töö on tehtud ja tasu tahab ka saada.
(Btw. ma pole ise kunagi Silberis midagi teha lasknud, aga usutavasti saavad kenasti hakkama, ma rohkem jonnakas ise-leiutaja)

Diagnosti ei saa ilmselt seepärast teha, et arvuti ei saa ühendust ABS plokiga.
Viga võib olla mehaaniline. CAN infoliin on katkenud või lühises nt.

Mul on diagnostikaseadmed olemas ja tean natuke ehk elektrist ka, aga vaevalt sest kasu on. Kui DIA ei saanud hakkama, siis järelikult on mingi tõsisem jama.


See asi vähe keerulisem siin,kui oleksid huvitatud asja üle vaatama vôin sônumitesse lühi jutukese koostada.
(13-02-2014, 06:26 PM)miilo Kirjutas: [ -> ]Tervist!
Kas keegi teab,mônda remondi kohta vôi erasikut,Tartus vôi selle ümbruse.Olen käinud Diia-s,Amservises.Nendes môlemas kohas pole nende testrid abs-le ligi pääsend.

Tartus on kaks Dia nimelist asutust, üks mis Teguri tänava hoovis ei saanud
ka minu w210-le ligi kuna polnud vastavat tarkvara ega juhetki.
Teine Dia (Dialab) nimeline asutus on tähe tänaval, kel on kasutusel
Star tarkvara. Seal said kõik vead loetud ja ka paar pisiviga korda tehtud.


Erkki
Tartus võiks proovida tegeleda selle asjaga 53430998