Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211 Spidomeetri display pikslid ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mõni kuu tagasi tekkis kümaga selline asi displayle. Nüüd on ainult suuremaks läinud ja ülespoole, alumine osa kadunud. Millega tegu, on kellegile varem sellega pistmist olnud ?

[Pilt: 01055965554126b.jpg]
Kas saaksid uuema pildi lisada, sest Sinu kirjeldus vastab täielikult surnud pikslitele ekraanis, aga pilti vaadates tundub nagu probleem on milleski muus, sest tuhm täpp on ümmargune.
Teen homme uuema pildi. Imelik on minujaoks see ,et kui teha diagnostikaseadmega lcd-le test siis see sigrimigri ulatub ka niiöelda ekraanist väljapoole...Aga edasi juba homme kui uue pildi teen.
Uus pilt :
[Pilt: 010559910154426.jpg]
N.n. ussiga tegu. Seda võib esineda absoluutselt igal displayl, kuid see on siiski väga harv/haruldane. Oma 5a kogemuse jooksul olen seda näinud üks kord W220 väiksel displayl ja paar korda Audi displayl. Display ise on defektne. Klaasi kihtide vahel on vedelkristallile väiksed kambrikesed (üks kamper ongi üks pixel). Ilmselt selle ussi kutsub esile näiteks külmumine või mingi muu füüsiline tegur. Ilmselt peab selleks ka olema mingi eeldus nagu näiteks tootmisdefekt. Ühesõnaga kambrikesed on katki ja vedelkristall askeldab seal suvaliselt ringi. Remontida pole seda võimalik. Kuna antud auto display on väga töökindel, siis varuosana seda minu tarnijad ei paku. Lahendus on, et ostad romulast terve kelladeploki ja tõstan display ümber. Soovitan vältida Inglismaalt toodud auto kelladeplokki, kuna display vaatenurk võib olla teine (pilt selge otse ja vasakult vaadates), aga ma pole 100% kindel antud display puhul.
Tere.

Tänan väga asjaliku vastuse eest. Hetkel veel ''uss'' sõitmis ei sega ja ei hakka siis probleemiga tegelema. Lootsin loomulikult veidi lihtsamat lahendust, aga mis teha ju siis pean mina olema see, kellel autodega igasugu imelikud asjad juhtuvad ( Kunagi bmw e39 spidomeeter hakkas näitama kiirust ja pöördeid täpselt kahekordselt ).
Tere,

Eelmisel talvel oli samasugune probleem. See "uss" liikus mööda displeid ringi, kui ilmad soojaks läksid kadus ise ära ja see talv pole tagasi ilmunud.
kas keegi tegeleb siin foorumis mercedes w210 lcd pikslite remodiga ?
(04-12-2014, 05:48 PM)arturmalcik Kirjutas: [ -> ]kas keegi tegeleb siin foorumis mercedes w210 lcd pikslite remodiga ?
Virgo peaks vist ametlikult seda teenust pakkuma (www.harteron.ee). Ma olen enda S210-l ise osavate näppude ringis displayd ära vahetanud, 2.a on probleemivabalt toiminud. Displeide vahetus pole mingi raketiteadus, juhendid netist leitavad ning uued displeid ebays ilusti saadaval paarikümne euro eest (või displei kaablid alla 10 euro komplekt).
Mõni naisterahvas oleks ilmselt päris õnnelik sellise kaunistuse üle. Eusa_angel