Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 suunatulede jama '94
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Suunatuledega selline jama, et vahepeal töötavad vahepeal mitte, kaitsmed kõik vahetatud käis ka remondis aga siis töötasid jällegi hästi. Kui töötavad siis vahepeal venivad üli aeglaselt vilguvad ja kui ei tööta siis ka ei tööta suunatuled, tagaklaasi soojendus ja kojamehed I astmes.
Relee?
Diagnostis käis siis öeldi, et kõik on korras. Peab relee ülevaatama aga imelik see, et ohutuled ka ei tööta sellel ajal ja kojamees I astmes.
Releed suunavadki korraga mitmeid asju. Releed asuvad kaitsmekarbi taga eraldi karbis-sinnani pääsemiseks vaja päris mitu kruvi lahti keerata.
(17-01-2014, 12:04 PM)endriks Kirjutas: [ -> ]Suunatuledega selline jama, et vahepeal töötavad vahepeal mitte, kaitsmed kõik vahetatud käis ka remondis aga siis töötasid jällegi hästi. Kui töötavad siis vahepeal venivad üli aeglaselt vilguvad ja kui ei tööta siis ka ei tööta suunatuled, tagaklaasi soojendus ja kojamehed I astmes.

Hiljuti läbikäidud tee enda W124-ga, tüüpveana on probleemiks väsinud kombirelee. Romulast sai uus relee toodud 5 euroga ja asi korras, ise vahetada suht lihtne: relee asub kaitsmekarbi taga releede plokis, võtad kaane maha (6 kruviga käib kaas kinni) ja vahetad relee ära (videos on relee pesa oma raamist ka välja võetud, seda pole tegelikult vaja teha, piisab relee väljatõmbamisest oma pesast):
https://www.youtube.com/watch?v=hDOnqXpk3UM

Tõnu