Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124 bensupump
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tekkisid mõned küsimused enda auto kohta, äkki keegi oskab vastata:

Autoks w124, meh. pritse, 200E ja asi siis aastast 91.

1) Kas bensiinipumba häält peab/tohib olla kuulda mootori töötades?
Ise kuulen seda tyhikäigul auto seest. Kas äkki liiga teravad kõrvad?!
Häält on kuulda ka auto tagaosa juures kükitades ja eriti siis, kui pagass lahti teha ja sealt kuulata.

Kas teistel 124 omanikel on ka pumba häält kuulda?

Kuna jäin korra teele seoses pumba releega, siis sai ka pumpa kontrollitud, mis ise töötas otse voolu peale juhtides kenasti, küll aga oli see plastkate alt jube sodine. See sai ära pestud. Võibolla tänu sodile oli pumpa vähem kuulda.

2) Kas peetis küünlajuhtmed rikuvad tutikad küünlad, nii et koos uute juhtmetega tuleks panna ka uued küünlad, olgu see vahe seal kasvõi 500 km ?

Aitäh
tuttaval olli 124 ja pump samuti undas väga kõvasti. Nüüd on ta sõitnud juba 1,5aasta undava pumbaga ringi ja uus ootab pagassis ootamas oma aega.

Küünlajuhe rikub siis küünalt kui on palju läbilööke ja küünal jätab vahele. Sellisel juhul kipub küünal tahmama ja rikneb kiiremini. Üldiselt ikka küünlaid vahetatakse tihedamal kui juhtmeid. Tee pimedas kapott lahti. Kui juhtmel on läbilöögid, siis peaks juhtme ja mootori vahel silmaga sädet näha olema.
Hmm, selgus ikkagi see, et see sumin ikka normaalne pole. Otseselt ei häirinud see sumin, aga auto vahel lihtsalt hakkas soojalt jukerdama. Paukus ja möllas omatahtsi...Ja soojalt käima ka ei läinud. Peale 15 min ootamist läks uuesti.
Nüüd sain pump välja vahetatud ja enam seda jama ei ole. Seega undav pump siiski annab väiksemat survet ja see sõit pole just õige asi enam.
kaevsin vana teema lahti.

kus saab pumba kontrollida tallinnas?
vahel tleb selline jama et mootoril nagu hing kinni, vahetasin kytte filter 2r2, ikka sama asi
eriti tunda siis kui sqita nt. 2500 ja siis gaasi vajutada. kas vihje pubale siis?

(syytepool oli v2idetavalt vana omaniku poolt vahetatud : jagaja kaan, juhtmed, kyynlad ja ise kontrollinud ka, et kqik katlad t66tavad ja l2bil66ge nagu pole n2ha)
jan110 Kirjutas:Hmm, selgus ikkagi see, et see sumin ikka normaalne pole. Otseselt ei häirinud see sumin, aga auto vahel lihtsalt hakkas soojalt jukerdama. Paukus ja möllas omatahtsi...Ja soojalt käima ka ei läinud. Peale 15 min ootamist läks uuesti.
Nüüd sain pump välja vahetatud ja enam seda jama ei ole. Seega undav pump siiski annab väiksemat survet ja see sõit pole just õige asi enam.

mnjah..undamine on suhteline mõiste..mul m104 furgooni all sootux 2 pumpa.. symptomid samad. kylmalt käivitub ilusti a soojalt lonkab algul mõne pytiga ja miski aja pärast võtab ka teised järgi a kui juba käib siis ilusti.